© Layout by Julia E.

VIIME VIIKON POSITIIVISET

14 May 2019


Aloitetaan siitä, että kaivoin muutaman kuukauden tauon jälkeen kalenterin esiin ja rupesin vihdoin taas aikatauluttaa mun elämää! Sain heti paljon enemmän asioita aikaiseksi, sillä on se vaan ihan älyttömän paljon helpompaa hahmottaa asioita, kun ei tarvitse muistaa kaikkea ulkoa, vaan kaikki menot ja ajat on jossain yhdessä paikkaa kirjoitettuna ylös.

Maanantaina napattiin Felix ja kamera mukaan ja lähdettiin kirsikkapuistoon käppäilemään. Niin kaunista !

Me elettiin joulukuusta lähtien ilman astianpesukonetta, sillä edellinen meni rikki, eikä saatu aikaiseksi hankkia uutta. Nyt kun meillä on taas vihdoin monen kuukauden jälkeen astianpesukone, niin osaan arvostaa sitä vempaita entistä enemmän! Oon joka aamu ihan innoissani tyhjentämässä ja täyttämässä sitä.

Juuri kun kerroin blogissani hävinneestä kukkarosta, niin sain facebookissa viestiä joltain virolaiselta naiselta, että mun kukkaro on löytynyt!!! Voi sitä ilon määrää! Onneksi en ollut kerennyt tilata kuin uudet pankkikortit. Kaikki loppui niinkin hyvin, että mun ihana ystävä kävikin jo hakemassa mun kukkaron itselleen ja saan sen sitten myöhemmin (ehkä jopa jo ensi viikolla) häneltä!

Untitled IMG_2718 IMG_3020

Mun pietarilainen ystävä tuli käymään Helsingissä ja kerettiin hänen visiitin aikana treffata jopa kahteen kertaan! Ihanaa, että on ystäviä muualtakin päin maailmaa. Oppii niin paljon kaikkea uutta heidän kautta.

Perjantaina tein erittäin onnistuneen pikavisiitin Saloon. Kävin pyörähtämässä kotikotona, huoltamassa kynnet Selenassa, joista tuli muuten ihan älyttömän ihanat ja vietin mukavan illan yhdessä Nean ja Idan kanssa.

Palasin myös takaisin bloggaamisen pariin ja on ollut jotenkin ihanaa istahtaa muutamana iltana koneen ääreen ja raapustella ajatuksia tänne. Kuvien muokkaaminen ja ottaminen on ollut myös paljon mieluisampaa puuhaa pienen tauon jälkeen.

Collage_Fotors Untitled 3C8A2931

Keskiviikkona osallistuin Novellen ja Indiedaysin järjestämään kaupunkiseikkailuun. Meillä ei ollut aavistustakaan, mitä tulee tapahtumaan ja loppuenlopuks olikin, erittäin hauska ja jännä ilta tiedossa. Päästiin ihailemaan Helsinkiä maailmanpyörästä, ratkomaan arvoituksia, kiipeilemään seikkailupuistossa ja nauttimaan piknikistä upeissa maisemissa, sekä tietenkin maistelemaan Novellen juomia. Tällaiset kokemukset tekee kyllä iloiseksi!

Oon vihdoin täysin terve ja pääsin viime viikolla jo pariin otteeseen urheilemaan! Otin ihan rennosti vielä, mutta on sekin parempi kuin ei mitään! Ehkä sitten tällä viikolla voi palata ihan normaaliin rytmiin.

Felix (Waltterin vanhempien koira) oli meillä hoidossa maanantaista perjantaihin ja sain joka päivä nauttia hänen seurassa pitkistä aamuista. Herättiin kaikessa rauhassa siinä kohtaa kun Waltteri teki lähtöä töihin, käytiin lenkillä ja hengailtiin kahdestaan kotona.

Vaikka sunnuntai ei mennytkään suunnitelmien mukaan, oli silti aivan älyttömän ihana sunnuntai. Pääsi kaikessa rauhassa nauttii upeasta kelistä, seurasta ja ihanasta Helsingistä!

IMG_3039 Untitled Collage_Fotora IMG_3089

Yks aamu suihkun jälkeen huomasin, että Waltteri oli liimannut meidän pyyhenaulakon nimikylttien väliin sydän tarran niin, että siitä tuli: Waldo <3 Lissu. Ihana aamun piristys!

Viikonlopun sadekelit oli myöskin tosi kivat. Sateen ropina rauhoitti kivasti mieltä!

Nähtiin piiiitkästä aikaa Jevin kanssa iltakävelyn merkeissä... eiku ei siinä ollutkaan kuin viikko välissä, hups! Tuntu paljon pidemmältä... No, mutta joka tapauksessa oli ihanaa kävellä auringonlaskun aikana munkkiniemenrannassa rakkaan ystävän kanssa ja jutella niitä näitä.

Keksin tavan, miten pystyn soittaa mun rikkinäisellä puhelimella! Siinä ei siis toimi mikrofoni eikä normaalit kuulokkeet, mutta bluetooth kuulokkeet toimii, joten niiden avulla voin pirautella ihmisille tarvittaessa puheluita.

Viime viikko oli kyllä ihan super onnistunut viikko!

IMG_2562 IMG_3101
kynnet saatu Selena
IMG_3041

No comments:

Post a Comment