© Layout by Julia E.

SUNNUNTAI

13 May 2019

Suunnittelin olevani erittäin toimelias sunnuntaina, mutta kaikki ei mennytkään ihan niin kuin olin suunnitellut... Piti siivota, pestä pyykkiä, käydä jumpassa, tehdä koneella juttuja ja niin edelleen, mutta todellisuus oli se, että heti herättyäni kävin niin hitaalla, että mistään ei tullut oikein mitään. Astianpesukoneen sain päälle ja siihen loppuikin mun tekemiset. Kun mikään ei kotona tuntunut edistyvän, päätin lähteä näkemään extempore vielä mun ystävää, joka on tällä hetkellä täällä Suomessa kyläilemässä. Se oli paras päätös hetkeen, sillä en olisi kuitenkaan saanut kotona mitään tehtyä. Peruin illan jumpan, jotta ei koko ajan tarvitsisi tuijottaa kelloa ja miettiä, että milloin mun pitää olla jo seuraavassa paikassa ja lähdin nauttimaan päivästä, seurasta ja kaikesta mahdollisesta.

Ajoin auton keskustaan ja lähdettiin kävelylle tuomiokirkon ja kauppatorin holleille. Oli muuten hauskaa hetkeksi pukea turistilasit päälle ja katsoa Helsinkiä ihan eri silmin. Oli outoa, että ystäväni, joka asuu Venäjällä, kiinnitti huomioo asioihin ja rakennuksiin, joita en itse ollut ikinä edes huomannut! Pian iski nälkä ja päätettiin lähteä Harju8 -nimiseen paikkaan syömään lehtikaalipesto pastaa. Olisin tässä kohtaa normaaliin tapaan hypännyt metroon tai ratikkaan, mutta koska ulkona oli niin kaunis keli, päätettiin kävellä. Eihän siinä ole loppupeleissä kuin kolmen kilsan matka kauppatorilta kallioon. Tulipahan hyötyliikuntaa siinä samalla, kun käppäiltiin sinne ja takaisin. Jos ette oo vielä ikinä käyneet harju8:ssa, niin suosittelen!!! Ihan älyttömän hyvää ainakin toi pasta!

Käytiin vielä keskustassa kahvilla ja suunnattiin sitten kaivariin kävelylle ja ihailemaan kaunista auringonlaskua. Ihana Helsinki päivä tuli vietettyä ihanan ystävän seurassa. Hyvä vaan, että peruin kaikki kotihommat ja jumppailut, sillä ties milloin seuraavan kerran on mahdollisuus päästä näkemään kyseistä ystävää ja kyllähän noita kotihommia ehtii tehdä myös tänään.

Kivaa alkanutta viikkoa teille kaikille ihanille!<3

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

No comments:

Post a Comment