© Layout by Julia E.

KESÄLLÄ AION...

15 May 2019

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sideways kanssa

3C8A0684 IMG_4710 Sideways18_c_Petri_Anttila_MG_5615
Kuva Petri Anttila/Sideways 2018
IMG_7639-2


Festarit - ainakin yksillä festareilla on kesän aikana käytävä ja ensimmäisenä suuntaan jo vajaan kuukauden päästä Sideways -festareille, jotka järjestetään heti kesäkuun alussa (6.-8.6) täällä Helsingissä. Kyseiset festarit on paljon muutakin, kuin musiikkia – se on laaja kokonaisuus, joka on huikea urbaani kesäkokemus! Sinne mennään nauttimaan fiiliksestä, kavereista, musiikista, erilaisista aktiviteeteista, sekä tietenkin hyvästä ruuasta ja juomasta. Oon fiikiksissä tämän vuoden ruokatarjonnasta, sillä mukana on myös yks mun lemppareista (Boneless)!

Pyöräillä - pitää ja paljon! Ostin tänä vuonna ekan kerran alepapyörä kauden ja siitä pitää ottaa nyt kaikki ilo irti!

Syödä pizzaa, jäätelöä ja juoda paljon viiniä! - tämä ei varmastikkaan selitystä kaipaa...

Mökkeillä - tää on musta aika hauska kohta, sillä minun eikä Waltterin perhe omista mökkiä, mutta kummasti sitä kuitenkin pääsee joka vuosi mökkeilemään. Toivottavasti myös tänä vuonna!

Reissu - ehkä vuoden pakollinen Pietari reissu ja jonnekin muualle myös. Kaipaan jo pientä maiseman vaihdosta!!

Juhannus - toivottavasti juhannusta vietetään myös tänä vuonna tuttuun tapaan isolla porukalla. On ihanaa kerääntyä yhteen paikkaan ystävien kanssa vaihtamaan kuulumisia ja pitämään hauskaa!


IMG_5291-2 IMG_4627 IMG_5437 Sideways18_c_Petri_Anttila_MG_5439
Kuva Petri Anttila/Sideways 2018


Tentti - motivaatio puutteen takia oon ollu tänä lukuvuotena ihan älyttömän aikaansaamaton yliopiston suhteen ja siksi pitää ehkä ilmoittautua edes yhteen kirjatenttiin kesällä. Jos saisi edes säälittävät 5opintopistettä lisää rekisteriin.

Piknikit - monikossa, sillä näitä on ihan älyttömän helppo toteuttaa. Miksi syödä lounas sisällä, kun voi napata ruuat mukaan ja siirtyä ulos nauttimaan auringosta. Piknik rannalla, kalliolla, puistossa, kaikkialla!

Hankoon - Helsinkiä pakoon soudan Hankoon o oouu! Yks Hanko päivä kiitos!

Roadtrip - Hangon lisäksi ois kiva ajella myös muualle päin. Napata ehkä jopa teltta mukaan ja tehdä useamman päivän reissu! Viime vuonna suunnattiin tyttöjen kanssa yhdeksi yöksi teltan kanssa yyteriin ja oli kyllä ihan super hauskaa!

Pihajuhlat - suuntaan tänä viikonloppuna ensimmäisiin pihajuhliin, mutta tuttuun tapaan olisi huikeeta päästä järjestämään pihajuhlia myös itse! Ihanaa saada lähes kaikki rakkaat ystävät samaan paikkaan juhlimaan!

Urheilen - syksyllä sain vihdoin monen vuoden yrittämisen jälkeen urheilun takaisin osaksi arkea ja tätä en ajatellut kesällä hukata menemään. Pitää siis kaikin tavoin yrittää pitää tästä rytmistä edes hiukan kiinni kesällä. Treenata vaikka yhdessä ystävän kanssa pihalla tai käydä vaikka kävelyllä. Sekin parempi kuin ei mitään. (Tennistä ulkona, suppailua, melontaa, porrastreeni... mitä näitä nyt on!)


3C8A0357 sahara_@ANTTINARHICOM
Kuva Petri Anttila/Sideways 2018
IMG_7901-2 IMG_0699


Uida - ja paljon! Viime vuonna heitin talviturkin ekaa kertaa moneen moneen vuoteen ja tänä kesänä ajattelin nauttia rannalla olemisesta ihan yhtä paljon tai vielä enemmänkin kuin viime vuonna. (aamulla, päivällä, illalla, yöllä)

Kukkaseppele - ainakin yhden kerran kesän aikana on kerättävä kukkia ja sidottava niistä kaunis kukkaseppele.

Lintsille ja hattaraa - vaikka en tykkää huvipuistolaitteista tai toisin sanoen pelkään niitä ihan hirveästi... on pakko joka kesä päästä kuitenkin lintsille. Se fiilis mikä siellä on, on ihana!

Lonna tai Suomenlinna - joku ilta pakenen kaupungin vilinää saarelle ystävän tai rakkaan seurassa. Ihanaa pysähtyä hetkeksi kuuntelemaan merta ja nauttimaan hetkestä.

Vähäiset yöunet - talvella sitä sitten kerkeää nukkua univelkoja pois! Kesällä mennään ja nautitaan jokaisesta vapaasta hetkestä täysin rinnoin!

Ystävät ja uudet tuttavat - vietän paljon aikaa ystävien kanssa ja tutustun uusiin ihmisiin! Tää itseasiassa alkoi jo, sillä eilen tutustuin ihan super inspiroivaan ihmiseen, jonka kanssa treffataan varmasti vielä uudestaankin ja kahtena seuraavana viikonloppuna suuntaan juhliin, joissa tunnen ainoastaan järjestäjän, joten eiköhän uusia tuttavuuksia tehdä jo tulevien viikonloppujen aikana!<3

Teen juttuja heti alkukesästä lähtien! - Ja jotta nämä kaikki varmasti toteutuisivat, niin aletaan hommiin heti alkukesästä lähtien, eikä jätetä kaikkea heinäkuun vikoille viikoille. Itse ajattelin nauttia kesästä heti alusta asti ja toivottavasti myös sinä nautit! Nähdäänkö siis heti alkukesästä Nordiksella 6.-8.6 Sideways -festareilla? 


IMG_7310-2 IMG_7092-2 IMG_7128-2

No comments:

Post a Comment