© Layout by Julia E.

VIIMEISEN PUOLENTOISTA VIIKON AIKANA...

02 June 2019


Pikavisiitti Turkuun onnistui täydellisesti! Kerkesin näkemään kolmea hyvää ystävää ja sain samalla Tallinnassa kadonneen kukkaroni vihdoin takaisin. Pitää kesän aikana yrittää tehdä ainakin yksi Turku visiitti Ruisrockin lisäksi!

Turusta suuntasin suoraan Saloon. Sovittiin Idan kanssa treffit hometownissa eli pienessä baarissa Salon keskustassa. Tarkoitus oli juoda yhdet ja katsoa vain Suomi-Ruotsi jääkiekkopeli, mutta homma riistäytyi käsistä ja käveltiin Idan luokse nukkumaan vasta aamu viideltä.

Perjantaina lähdin Salosta Helsinkiin bussilla, mutta matkan ajan ei tarvinnutkaan istua yksin ja tuijotella tylsistyneenä ikkunasta ulos, vaan samalla bussilla Helsinkiin matkusti myös mun ystävä Antti, jonka kanssa vaihdettiin siinä samalla mukavasti kuulumisia!

Pikaiset pizzatreffit ystävien kanssa perjantai-iltana piristi kivasti!<3

IMG_3387 Untitled

Meillä oli muutaman päivän ajan hoidossa ystäväni 10-vuotias labradorinnoutaja, sen aikaa kun hän oli poikaystävänsä kanssa Pariisissa. En olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut ottavani tosta noin vaan koiria hoitoon, sillä pelkäsin koiria ihan älyttömästi! Nyt ne on suurinta rakkautta!<3

Lauantaina juhlittiin Henriikan tupareita vähän vauhdikkaammin. Hauskaa kyllä oli!

Sunnuntaina tuli päätökseen jännittävät jääkiekon mm-kisat, jotka Suomi onnistui hienosti voittamaan! Kannustan Venäjää, mutta pakko myöntää, että kyllä mä kävin sunnuntaina yöllä silti pyörähtämässä torilla. Huhhuh, sitä menoa! :D

Olen pohtinut nyt ihan vakavissani alan vaihtoa...

IMG_3487 IMG_3461

Tiistaina haettiin Masha ja meistä tuli pieni perhe! Kirjoitan tästä myöhemmin ihan kokonaisen postauksen, sillä tämä ei ollut ihan perinteinen pennun hankinta.

Onnistuin TAAS rikkoo mun puhelimen. En tiedä miten se on edes mahdollista, mutta kyllä... rikki meni ja ihan kunnolla! Olin itsekin aivan rikki tilanteesta, sillä onhan puhelimessa koko elämä ja se toimii myös mun työvälineenä.

Pennun tulon jälkeen oon vaan istunu päivät pitkät kotona ja poistunut käymään vaan kaupassa tai töissä. On kuitenkin kivaa, että täällä meillä on käyny nyt viikon sisällä paljon ystäviä jopa ihan Salosta asti!<3 Pentuarkea siis eletään, mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa tasoittuu!

Eilen mun töiden aikana Waltteri oli hakenut mulle uuden puhelimen! Voi sitä ilon määrää! Nyt on uusi toimiva puhelin, jonka kyllä ajattelin suojata kaikilla mahdollisilla kuorilla ja suojalaseilla. Nyt ei enää rikkinäisiä puhelimia, kiitos!

IMG_3369
bleiseri* kappahl || housut na-kd || aurinkolasit rayban || kengät vagabond || pinni bik bok

(*Saatu blogin kautta/gifted)

No comments:

Post a Comment