© Layout by Julia E.

RAHA VS. AIKA

17 October 2018

Mulla meni viime viikolla vuoden unisport kortti vanhaksi ja jouduin punnitsemaan kahta asiaa. Maksanko 130€/vuosi salilla käymisestä vai 56€/kk. Halvempi vaihtoehto on unisport, mikä sijaitsee noin puolen tunnin matkan päässä kotoa ja kalliimpi vaihtoehto oli Elixia, mikä sijaitsee 5minuutin matkan päässä kotoa. Punnittavana oli siis raha vs. aika. Mietin tosi pitkään mitä tehdä ja punnitsin molempien plussia ja miinuksia.

Unisportin isona plussana oli tottakai sen super edullinen hinta! Kun taas elixian plussana oli se lyhyt välimatka kotoa salille. On inhottava raahautua vapaapäivänä pelkästään salin takia keskustaan asti, kun paljon lähempänäkin olisi vaihtoehtoja. Välillä oli kätevää käydä luentojen välissä salilla tai vaikka luennon jälkeen, mutta nyt päädyin siihen tulokseen, että en jaksa enää kantaa montaa kassia sinne tänne pitkin päivää. En jaksa sitä, että selässä on painava koulureppu täynnä koulukamppeita ja kädessä vielä salikassi josta törröttää kaiken lisäksi vielä joogamatto. Tein arjestani helpompaa ja päädyin ainakin toistaiseksi maksamaan 56€/kk salilla käymisestä. Katson nyt, muutaman kuukauden ajan, että tuleeko siellä käytyä oikeasti sen koko rahan edestä vai päädynkö mä sitteskin vaihtamaan takaisin unisportille.

Unisportilla isoin muunus oli se, että jos aamulla halusin käydä salilla ja illalla sovin tapaavani vaikka ystäviä keskustassa, jouduin matkustamaan edestakaisin monta kertaa. Siinä meni ihan liikaa aikaa hukkaan ja päädyin siihen tulokseen, että arvostan tässä elämässä ainakin tällä hetkellä enemmän aikaa kuin rahaa. Aikaa ei tässä elämässä saa mistään lisää, mutta rahaa saa kyllä tienattua aina. Katsotaan miten tää lähtee sujumaan ja riittääkö mulla rahaa kustantaa kuntosalilla käymisestä 56€ kuukaudessa... Ainakin mulla jää enemmän vapaata-aikaa!

IMG_3506 IMG_3308 IMG_3449 IMG_3358 IMG_3433 IMG_3286 IMG_3383
takki Zara || neule Volt || hame* Nelly.com || kengät Dr.Martens || aurinkolasit H&M

(*saatu blogin kautta/gifted)

2 comments: