© Layout by Julia E.

SYKSYN TAIKAA

09 October 2018


Jokainen vuodenaika on omalla tavalla kaunis ja syksy on mielestäni just nyt parhaimmillaan. Ulkona on kaunis ruska, päivät eivät ole liian lyhyitä, ulkona ei ole myöskään liian kylmä ja ainakaan vielä ei olla päästy kärsimään loskakeleistä. Vaikka syksyllä on kiirettä, päivät lyhenee ja tietää, että edessä häämöttää kaamosaika, kaikessa on kuitenkin aina myös positiivisia puolia. Syksyssä on sitä omanlaista tunnelmaa, sitä jonkinlaista taikaa kun voi hyvällä omatunnolla pistää villasukat jalkaan, laittaa kynttilät palamaan, käpertyä lämpimän viltin alle, skipata kaikki päivän pakolliset jutut, napata kuuma teekuppi käteen ja antaa aikaa itselleen. En tiedä miten te, mutta itse ainakin harrastan syksyisin tällaista. Välillä on vaan pakko pysähtyä ja miettiä ennen kaikkea omaa jaksamista.

Eilen tuli tehtyä aivan kaikkea muuta kuin rentoutumista, sillä juoksin paikasta toiseen pää kolmantena jalkana ja vielä illalla töiden jälkeen oli tekemistä vaikka muille jakaa. Sain kuitenkin tehtyä kaiken just niin kuin suunnittelin ja vaikka hetken aikaa kirosin päivällä myöhässä olevaa bussia, siinä vaiheessa kun seisoin kaatosateessa pysäkillä ja pelkäsin myöhästyväni töistä, niin loppupeleissä päivä oli oikein onnistunut ja ehdin joka paikkaan ajoissa. Tällaisen superpäivän päätteeksi on ihan älyttömän hyvä fiilis, vaikka todellisuudessa onkin aivan loppu. Tää koko alkuviikko tuntuu olevan pelkkää juoksemista ja asiaa ei helpota ollenkaan se, että päätin vapaaehtoisena vielä tuurata työkaveria keskiviikko aamulla... Toisaalta, kun jaksaa nyt hoitaa kaikki viikon pakolliset asiat pois, niin saa sitten loppuviikon pyhittää hyvällä omatunnolla rentoutumiselle, sillä mulla on tiedossa kolmen päivän vapaat!

Mutta ei mietitä niitä vapaita, sillä niihin on kuitenkin vielä muutama päivä aikaa. Mä heräsin tossa hetki sitten, söin aamupalan ja seuraavaksi ajattelin ruveta hoitamaan kouluhommia alta pois. Me ollaan tänään illalla menossa Waltterin kanssa viiden aikoihin yhden elokuvan ensi-iltaan ja ennen sitä olisi tarkoitus saada vielä aika paljon tehtyä. Katsotaan, että tuleeko tästä päivästä jotain, vai päätänkö lykätä jotain juttuja päivällä tai parilla eteenpäin! Nääh... Pakko ne on tehdä nyt! Ihanaa tiistai päivää kaikille <3

IMG_3105 IMG_3242-2 IMG_3130 IMG_2979 mm IMG_2935 IMG_3232-2 IMG_2986 IMG_3142 takki* House of Brandon || neule H&M || trikoot Nike || kengät Timberland

(*Saatu blogin kautta/gifted)

3 comments:

  1. Moikka! Sulla on ihan mahtava blogi, joka sisältää paljon ihania kuvia sun arjesta! Olis kiva saada jossain vaihees postausta siitä, miten sä otat kuvia, ja esim.suunnittelet niiden ottamista ja muokkaat niitä :) miltä kuulostaa?oliskohan sellanen jossain vaihees mahdollist? Ihanaa syksyä!

    ReplyDelete
  2. Ihania kuvia! Minkä merkkiset nuo kengät muuten on? Oon ettinyt sopivia mustia talvikenkiä ja noi miellytti mun silmää kovasti. :)

    ReplyDelete