© Layout by Julia E.

IHANA VIIKONLOPPU

14 October 2018

Mulla on niin ihanan rentouttava viikonloppu takana, että en löydä edes sanoja kuvailemaan sitä. Muutama päivä vierähti just sellaisissa merkeissä, joissa toivoin niiden vierähtävän. Perjantaina pääsin viettämään ihanaa iltaa rakkaiden tyttöjen kanssa, lauantaina kärsin puoli päivää huonosta olosta, jonka jälkeen lähdettiin ajelemaan/kävelylle keskustaan Waltterin kanssa ja tänään jatkettiin samoissa merkeissä.

Sunnuntai päivä alkoi tosi hitaasti, sillä noustiin sängystä vasta yhden aikoihin. Ulkona oli niin upea keli, että melkein heti sängystä nousemisen jälkeen lähdettiin keskustaan. Oli pakko ottaa kaikki ilo irti näin upeasta vapaapäivästä! Kaunis keli, upea ruska ja molemmilla täysin vapaa päivä. Käveltiin keskustaa ympäri ilman minkäänlaista määränpäätä varmaan kolmisen tuntia, sen jälkeen poikettiin syömään ja seitsemän aikoihin tultiin kotiin lepäilemään. Itse olen katsonut tässä nyt erilaisia hömppäsarjoja ja muokannut kuvia, kun taas Waltteri on tehnyt ruokaa ja lukenut tossa vieressä kirjaa.

Mulla olisi ollut pari juttua, jotka olisin viikonlopun aikana halunnut hoitaa alta pois, mutta onneksi ne kerkeää tekemään myös alkuviikosta. Ei se maailmaa kaada! Pyykit, yksi essee ja pari sotkuista kaappia jaksaa kyllä odottaa!

IMG_3668 IMG_3912 IMG_3891 IMG_3867 IMG_3902 IMG_3656 IMG_3899

No comments:

Post a Comment