© Layout by Julia E.

UUSI MAKUUHUONE

14 March 2018

yhteistyössä Ellos
Me muutettiin tänne nykyiseen kämppään puolitoista kuukautta sitten ja nyt tää alkaa vihdoin jo näyttämään ja tuntumaan ihan kodilta. Koti ei oo mun mielestä missään kohtaa täysin valmis, sillä se elää ja muokkautuu ajan kanssa, mutta päätin nyt kuitenkin tulla näyttämään teille meidän tämänhetkisen makuuhuoneen, sillä monet teistä on jo kotipostausten perään ehtinyt kyselemään.

Mä oon jo pidemmän aikaa halunnut tänne kotiin enemmän kontrastia tai oikeastaan tarkemmin sanottuna mustaa väriä ja nyt pääsin vihdoin toteuttamaan haavettani. Pääsin yhteistyössä Elloksen kanssa valitsemaan heidän verkkokaupasta muutamia sisustus juttuja ja se tuli kyllä täydelliseen paikkaan, sillä tää meidän nykyinen makkari kaipasi kipeästi jotain uutta. Meidän edellisen kämpän makkari oli puolet isompi ja siksi tänne uuteen asuntoon muuttaessa, jouduttiin luopumaan esimerkiksi yöpöydistä. Mitään kalusteita ei myöskään lähdetty vaihtamaan, vaan tuotiin tänne kaikki, mikä mahtui. Aluksi olin hieman kauhuissani makkarin pienestä koosta, mutta ajan kanssa totuin tähän ja nykyään pidän tätä makuuhuonetta jopa paljon kodikkaampana, kuin sitä edellistä. Jotain muutosta oli kuitenkin saatava ja päätin taas jälleen kerran lähteä hakemaan muutosta pienten juttujen avulla.

Suuntasin Elloksen nettisivuille ja pakko myöntää, että kyllä siinä hetki meni ennen kuin ostoskori alkoi täyttymään, sillä alkuun iski kamala valinnan vaikeus, jonka jälkeen pieni vauhtisokeus... Loppupeleissä oli pakko hiukan karsia, mutta ehkä sitten ensi kerralla tilaan ne loputki jutut tänne kotiin. Ei makeaa mahan täydeltä! Kurkkaa alta ideoita meidän makkarista, sekä Elloksen sivuilta hieman keväisempää inspiraatiota makkarin sisustukseen täältä.

IMG_3609
Julisteet täältä & täältä, tyynynpäällinen täältä
IMG_3604 IMG_3654 IMG_3716 IMG_3613
ruukku täältä & purkki täältä
IMG_3525 IMG_3711
Verho täältä & lamppu täältä
IMG_3627 src="//embedr.flickr.com/assets/client-code.js"> IMG_3697
kynttilälyhty täältä
IMG_3677 IMG_3656
juliste täältä
IMG_3648 IMG_3591 IMG_3668
lakanat täältä & päiväpeite täältä
IMG_3692 IMG_3621 IMG_3645
lasikupu täältä
IMG_3674

1 comment:

  1. Kauniita kuvia jälleen! Oon oottanu jotain postausta kuvaamiseen liittyen, kuvien käsittelyyn, itse kuvaamiseen ja esim. ennen-jälkeen kuvia (muokkauksen siis) :) hieno makkari teil!

    ReplyDelete