© Layout by Julia E.

HELPPO HYMYILLÄ - HAMPAIDEN VALKAISU TARJOUS

13 March 2018

Yhteistyössä Hymykeskus

Mä en oo koskaan sen kummemmin kiinnittänyt huomiota mun hampaisiin ja viimeisestä hammaslääkäri/suuhygienisti käynnistä ehti vierähtää jo kolmisen vuotta, kunnes sain yhteistyö ehdotuksen Hymykeskus -nimisestä paikasta. Tartuin tähän tilaisuuteen, sillä oli jo aikakin päästä näyttämään hampaita suuhygienistille ja samalla päästä vaalentamaan hampaita!

Pakko myöntää, että kolmen vuoden tauko hammaslääkäristä teki tehtävänsä ja mua hiukan pelotti sinne meno, vaikka koskaan aikaisemmin en oo pelännyt hammaslääkäri käyntejä. Turhaan kuitenkin pelkäsin, sillä sain aivan älyttömän ihanaa palvelua kyseisessä paikassa. Mulle tehtiin Beyond menetelmällä valkaisu, mikä on siis turvallisin ja tehokkain tapa vaalentaa hampaita, mutta ennen sitä seurasi hampaiden tarkastus, hammaskiven poisto ja soodapuhdistus. Ennen vaalennusta on tärkeää, että hampaat ovat kunnossa eli siis tulehdukset ja paikkausta vaativat hampaat tulee hoitaa kuntoon ja puhdistaa hampaat pinnallisilta värjäymiltä, sekä hammaskiveltä.

Koko toimenpide oli mulla täysin kivuton ja sain koko ajan kuulla mitä seuraavaksi tehdään, mikä teki koko prosessista mielenkiintoisen kokemuksen. Suosittelen lämpimästi kyseistä paikkaa myös pelkopotilaille, sillä itse sain ainakin erittäin turvallisen ja mielyttävän hoitokokemuksen! Pakko myöntää, että kyllä nyt kelpaa hymyillä, kun tietää, että hampaat ovat kunnossa ja ne on muutaman asteen vaaleammat.

Nyt myös te lukijat saatte aika kivan tarjouksen, sillä blogini nimeä mainitsemalla saatte tehovalkaisu hintaan 129€ (norm. 265€) ja Puhdas suu -paketti hintaan 69€ (sis. hampaiden tarkastuksen, hammaskiven poiston ja soodapuhdistuksen. norm. 89€). Varaa oma aikasi heidän nettisivuilta: www.hymykeskus.fi,  puhelimitse:050 333 3555 tai sähköpostitse: info@hymykeskus.fi. 

IMG_2630 IMG_2843 IMG_2653 IMG_2639

No comments:

Post a Comment