© Layout by Julia E.

URBAN DECAY YLLÄTYSMATKA

04 March 2018

Urban Decay kutsui minut mukaan upealle vuorokauden kestävälle reissulle, josta tiedettiin ainoastaan se, että mukaan tarvitsee ottaa yhden yön tavarat ja lähdetään testaamaan Urban Decayn All Nighter meikkivoiteen kestävyyttä. Saimme jo viikkoa ennen ihanan lähetyksen, joka sisälsi meikkejä ja niillä oli tarkoitus meikata perjantaina tulevaa iltaa varten.

Treffattiin neljän aikaa Stockmannilla, jonka jälkeen kaikki tuli täytenä yllätyksenä. Stockalla meidän meikki viimeisteltiin huulipunalla, jätettiin meidän matkalaukut ja lähdettiin suunnistamaan ensimmäiselle rastille, mikä oli Escape room. Siellä meidät jaettiin kahteen ryhmään ja me lähdettiin kokeilemaan onneamme selviytyä sieltä pois alle 60minuutissa. Homma lähti hyvin käyntiin, mutta huoneesta ei päästy ajoissa pois... Kaikki kuitenkin kaatui viimeiseen koodiin, kun ei millään saatu numeroita oikeaan järjestykseen. Oli kyllä erittäin jännä kokemus, sillä päästiin ihan älyttömän pelottavaan huoneeseen. Pariin otteeseen hypättiin koko porukalla nurkkaan, tartuttiin toisistamme kiinni ja alettiin kiljumaan, kuin mitkäkin pienet tytöt. Hauskaa kuitenkin oli ja siitä oli hyvä aloittaa yllätyksiä täytteinen ilta!

Hypättiin tämän jälkeen meidän upeaan kyytiin ja suunnattiin kohti lentokenttää. Me kaikki yritettiin arvailla meidän seuraavaa määränpäätä ja aika hyvin arvattiin, sillä KYLLÄ! Lappiin ja vielä tarkemmin, että Leville mentiin! Määränpäässä meitä odotti illallinen Jängällä ravintolassa ja sen jälkeen JVG:n keikka! Keikalla oli ihan huikee fiilis, eikä siinä kauaa mennyt, kun tyttöjen tanssijalkaa alkoi vipattaa! Bailattiin ihan aamun pikkutunneille asti ja illan päätteeksi laulettiin vielä karaokea... Matkalla hotellille napattiin vielä hodarit kiskalta ja vaikka matkaa hotellille oli reilusti alle kilsan verran, kesti se varmaan tunnin verran. Naurettiin maha kippurassa, kun yhdellä meistä oli liian liukkaat kengät Lapin olosuhteisiin...:D

Yllätykset eivät kuitenkaan loppuneet siihen, vaan hotellilla meillä oli jokaisella oma huone, huoneessa matkalaukku, jolle sanottiin heipat jo aikoja sitten ja ihania Urban Decayn tuotteita. Suurin ylläri oli kuitenkin hyvin pysynyt meikki! Koko päivän aikana lisäsin ainoastaan huulipunaa ja vielä viiden aikaa aamulla meikit näytti siltä, että samalla naamalla olisi voinut viettää vielä seuraavat 12tuntia... Takana oli kuitenkin kävelyä pakkasessa, bailaamista lämmin villapaita päällä, lentomatka, ruokailu, joten meikkivoiteen kesto tuli testattua ihan kunnolla!

Aamulla aamupalan jälkeen suunnattiin vielä viimeiseen määränpäähän ennen kotiin paluuta ja se oli upea Snow Village. Todella upea paikka! Tämä pikainen reissu oli mun ihan ensimmäinen kokemus lapista ja pakko sanoa, että hyvä sellainen! Vaikka en paljoa kerennyt maisemia näkemään, on pakko myöntää, että ihan älyttömän kaunis paikka, jonne haluan kyllä lähivuosina palata ihan ajan kanssa! 24tunnin reissu, 3tunnin yöunilla oli aika raskas, joten lauantai ja sunnuntai vierähti leväten ja pitkään nukkuen... Olen erittäin kiitollinen siitä, että pääsin näin täydellisesti järjestetylle matkalle mukaan ja tutustumaan upeisiin tyyppeihin! Huikea kokemus!

IMG_7822 IMG_7836

No comments:

Post a Comment