© Layout by Julia E.

PÄIVÄ TALLINNASSA

27 March 2018

Perjantaista sunnuntaihin sain nauttia ystävieni seurasta. Tällaiset viikonloput on musta aivan parhaita! Perjantaina illalla käytiin pelaamassa Lindan kanssa sulkapalloa, jonka jälkeen suuntasin kotiin siivoomaan ja odottelemaan Siljaa. Sain siinä hetken odotella, sillä hän saapui Helsinkiin vasta puolenyön aikaa... Voitte vaan kuvitella, että heti ei päästy nukkumaan ja loppupeleissä aikaa herätykseen oli parisen tuntia.

En muista milloin viimeksi olisin mennyt johonkin noin pienillä yöunilla, mutta yllättävän hyvin saatiin kuitenkin itsemme ylös sängystä viiden aikaa aamulla. Aivot eivät olleet kuitenkaan ihan parhaimmassa terässä, sillä heti alkuun tuli hiukan sähläystä bussien kanssa, mutta kaikki loppui kuitenkin hyvin ja päästiin ajoissa satamaan. Siellä meitä jo odotteli Jevi, Linda ja päivän synttärisankari eli Jemina. Päiväristeily Tallinnaan pääsi alkamaan! 

Meillä ei ollut mitään sen kummempia suunnitelmia, joten päivä vierähti aika perinteisen Tallinna kaavan mukaan. Ensin kierrettiin muutama kauppa, sen jälkeen pienelle kävelylle vanhaan kaupunkiin, syömään (Jemina oli varannut meille pöydän aivan älyttömän hyvästä paikasta nimeltä Pegasus! Suosittelen sitä lämpimästi kaikille Tallinnaan matkustaville.), kukka- ja alkoholiostoksille ja sitten reipasta vauhtia takaisin satamaan. Päivä ei suinkaan vielä loppunut siihen, vaan suunnattiin vielä Helsingissä Jeminan luo syömään kakkua ja istumaan iltaa. Puolenyön aikaa meidän kaikkien voimat oli jo niin lopussa, että päätettiin ihan suosiolla olla lähtemättä Helsingin yöelämään. Itse sain vielä yhdeksi yöksi Siljan yökylään ja oli kivaa viettää kiireetöntä sunnuntai päivää ystävän kanssa rauhassa täällä kotona. Oli kyllä kaikin puolin onnistunut reissu ja oli kivaa päästä tekemään tyttöjen kanssa jotain muuta, perinteisen tyttöjen illan sijaan.

Tämä alkanut viikko onkin aika kevyt, sillä tänään illalla mulla on viikon viimeinen luento ja torstaina suuntaan pariksi päiväksi Saloon/Turkuun. Sunnuntaina ois tarkoitus tulla takaisin Helsinkiin töiden takia. Tiedossa on siis kiva pieni hengähdystauko ennen kevään viimeisiä rutistuksia!

IMG_4137 IMG_4104 IMG_4147 IMG_3959 IMG_4111 IMG_3965 IMG_4085 IMG_4150 IMG_4097 IMG_3958 IMG_4128

No comments:

Post a Comment