© Layout by Julia E.

CASUAL OUTFIT

05 March 2018

Pääsin kaupallisen yhteistyön merkeissä valitsemaan Elloksen uudesta Agnes Cecilia mallistosta  itselleni kengät ja ylläri ylläri... valitsin tietenkin mustat tennarit, vaikka tässä kyseisessä mallistossa on kaikenlaista nahkasandaaleista, tupsullisiin ''slip-in'' kenkiin, lenkkareihin, loafereihin ja korkkareihin. Malliston värimaailmassa näkyy vahvasti puuterin pinkki, valkoinen, beige, navyn sininen ja punainen, mutta koska olen malttamaton ja tylsä, halusin saada kengät heti käyttöön ja siksi väriksi valitsin tutun ja turvallisen mustan. Mitään vaaleita kenkiä tonne ulos ei ihan vielä viitsiä oikein pistää.

Agnes Cecilia malliston kengät valmistetaan Euroopassa, niihin käytetään korkealaatuisia materiaaleja, mutta kengät ovat tähän nähden kuitenkin melko edullisia. Itse rakastuin näihin tennareihin ensisilmäyksellä jo kuvan perusteella, mutta saatuani nämä kengät jalkaani, veivät ne koko sydämeni! Käytännöllisyyden ja mukavuuden lisäksi ne ilmaisee omaa persoonallista ja hienostunutta tyyliä. Ihanan naiselliset ja sopii arjen lisäksi myös hienompiin tilaisuuksiin.

Vaikka korkokengät ovat olleet jo pidemmän aikaa lojumassa kaapin pohjalla, mua edelleen joka kerta uusia kenkiä hankkiessa ihmetyttää se, että mä oon tosiaankin siirtynyt käyttämään tennareita ja maihareita. Oon 14-vuotiaasta asti käyttänyt aina korkokenkiä ja nyt oon vasta sanonut lähes kokonaan niille heipat. Mihin se omaa pituutta häpeävä Lissu on oikein kadonnut? Aluksi siirryin käyttämään tennareita ainoastaan arjessa ja pikkuhiljaa korkkareiden jättäminen kotiin yöelämään lähtiessäkin on alkanut tuntua ihan hyvältä idealta. Ehkä tämä on vaan pieni hengähdystauko korkkareista tai sitten tämä on tosiaankin ihan lopullinen muutos. Saa nähdä. Lähitulevaisuudessa nämä kengät tulevat kuitenkin näkymään jalassani aika useaan otteeseen!

IMG_2181-2 IMG_2040-2 IMG_2301-2 IMG_0389 IMG_2288-2 IMG_2173-2 IMG_2068-2 IMG_2187-2
Kengät TÄÄLTÄ

4 comments:

  1. Mikä objektiivi näissä kuvissa on ollu käytössä? :)

    ReplyDelete
  2. Mistä toi kuvien takki on? :-)

    ReplyDelete