© Layout by Julia E.

VIIME VIIKOLLA

06 March 2017

Viikon alussa kauhistutti se, kuinka paljon pitää viikon aikana keretä tekemään... Oli koulu juttuja, approt heti viikon alussa, blogi juttuja, ripsihuolto, serkun koira kolme yötä hoidossa, työpalaveri, Turku reissu, Salo reissu, kampaaja,  illanistujaiset yms. Eilen kun viikko oli vihdoin pulkassa, oli ihanaa huokaista helpotuksesta ja todeta sen, kuinka onnistunut viikko loppupeleissä oli! Vaikka kalenterin täyteen kirjoittaminen tuntuu välillä huonolta idealta, loppupeleissä se on todella palkitsevaa. Tänään ajattelin nollata ja todennäköisesti makoilen koko loppupäivän sängyssä tai ainakin tällä hetkellä musta tuntuu siltä, että en tee tänään yhtään mitään. Toisaalta olisi kivaa siivota koko kämppä, pestä hiukan pyykkiä ja tiskata, jotta olisi kivaa viettää koko loppuviikko miettimättä tollaisia juttuja. Saa nähdä, että päädynkö laiskottelemaan vai siivoomaan... Mutta tässä välissä halusin tulla jakamaan muutaman kuvan viime viikolta!
IMG_7635
Sunnuntaina oli aivan älyttömän kaunis keli ja päätettiin heti herättyämme lähteä ajelulle. Näin tehdään lähes joka ikinen sunnuntai Salossa ollessamme. Oli tottakai myös pakko pysähtyä ihastelemaan kauniita maisemia ja kuuntelemaan veden lorina...
IMG_7483
Käytiin perjantaina Iidan kanssa Turussa moikkaamassa Siljaa ja päädyttiin Hello -nimiseen paikkaan syömään ranuja. Oon aikaisemmin kuullut paljon hyvää kyseisestä paikasta ja se oli kyllä odotusten arvoinen paikka. Oli niin isot annokset, että meillä kaikilla jäi puolet annoksesta syömättä... mutta hyvää oli! Ensi kerralla pitää maistaa myös hampparia!
IMG_7588
Lauantaina vietettiin illanistujaisia Iidan ja Johanin luona! Oli kivaa taas pitkästä aikaa päästä Salon yöelämään näkemään vanhoja tuttuja.
IMG_7718
Näitä kahta karvakuonoa oli ikävä, mutta onneksi pääsi viikonloppuna taas lenkkeilemään, rapsuttelemaan, halimaan ja pusuttelemaan!
IMG_7502
Kävin lauantaina aamulla Selenassa ja Triin Eller pisti mun tukan uuteen uskoon! Siinä vaiheessa kun väri vaikutti, maistoin tuollaisia mustikka marmeladeja ja ne oli kyllä ihan älyttömän hyviä, vaikka en yleensä hirveästi marmeladista välitä!WhatsApp Image 2017-03-05 at 19.52.00 (1)
Käytiin Saran kanssa pyörähtämässä H&M showroomilla
IMG_7739
Me hetken aikaa pohdiskeltiin, että mennäänkö kaupungille vai metsään lenkille ja onneksi päädyttiin menemään metsään. Oli meinaa ihan älyttömän kaunista kun aina välillä aurinko kurkki puiden välistä!
IMG_7794
Rakas <3
WhatsApp Image 2017-03-05 at 19.53.01
Marsaanan toimistolla käymässä
IMG_7460
Silja muutti vähän aikaa sitten uuteen kämppään, joten päätettiin tehdä perjantaina Iidan kanssa pikavisiitti Turkuun.
WhatsApp Image 2017-03-05 at 20.02.08
Käytiin testaamassa kaivokadun uutta kahvilaa. Ihanan tunnelmallinen paikka!
IMG_7512
Iidan ja Johanin uudessa kodissa on keittiö mun makuun... En malta odottaa siä päivää kun meilläkin on keittiökomeron tilalla kunnon keittiö, josta löytyy ASTIANPESUKONE!
WhatsApp Image 2017-03-05 at 19.50.56-2
Meillä on ollut Saran kanssa molemmilla tosi paljon kouluhommia ja kaikkea muuta menoa, joten ei olla nyt talven aikana hirveästi ehditty näkemään... Viime viikolla kävi kuitenkin sen verran hyvä tuuri, että kerettiin näkemään jopa kahtena päivänä peräkkäin!
IMG_7659
Nämä maisemat! <3
IMG_7586
Osaan joka päivä entistä enemmän arvostaa kaikkia ihania ystäviä, jotka ovat vuodesta toiseen mun elämässä mukana! Olette parhaita <3
IMG_7537
Lauantaina ihasteltiin kaunista auringonlaskua!

4 comments:

 1. Miten ylioppilaalla voi olla yhdyssanat noin pahasti hukassa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. jaaa aa.. En voi sille mitään, että en oo ikinä ollut hirveän hyvä kirjoittaja! :-D onneksi kuvat osaa yleensä puhua puolesta, joten jos sua ihan hirveästi häiritsee mun virheet, niin voit ihastella pelkästään kuvia:--)

   Delete
 2. Oih noi hellon ruuat on kyllä hyviä, suosittelen! :)
  Ootteko muutes enää Noran kanssa tekemisissä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyl me ollaan muutaman kerran samassa paikassa oltu viettämässä iltaa, mutta harmi ei vietetä enää samalla tavalla aikaa kuin ennen..:(

   Delete