© Layout by Julia E.

HIYOGA + SPA

08 March 2017

Mulla on ollut nyt melkein kolmen viikon ajan poskiontelot tukossa ja yskäkin on vaivannut aina silloin tällöin. Eilen tuntui vihdoin siltä, että se pitkäaikainen räkätauti on nyt vihdoin selätetty ja pääsin taas urheilemaan. Yleensä näin sairastamisen jälkeen tai ylipäätään pienen tauon jälkeen on tosi hankalaa palata taas salille, varsinkin nyt esimerkiksi mun tilanteessa kun yritän melkein kahden vuoden tauon jälkeen saada urheilun osaksi jokapäiväistä elämää... Mulla kävi onneksi hyvä tuuri, sillä pääsin eilen aamulla testaamaan elixian uutta hiyoga tuntia ja sitä kautta oli tehty askel takaisin liikunnan pariin. Tänään pitäisi suunnata ostamaan kuukausikortti salille, jotta pääsee taas aktiivisesti treenaamaan! Tiedän, että tulisi halvemmaksi ottaa esimerkiksi vuoden jäsenyys, mutta päätin että ostan nyt aina kuukausi kerrallaan, ettei vaan kävisi niin, että into lopahtaisi ja maksaisin siitä jäsenyydestä turhaan... Tunnen itseni meinaa tarpeeksi hyvin ja siksi otan nyt varmuuden vuoksi varman päälle!

Joogahetki rauhotti mieltä ja sen jälkeen oli erittäin energinen ja positiivinen olo. Lähdin innoissani kotiin herättämään Waltteria, tein avocadopastaa, söin ja sitten lähdettiin Flamingoon. En edes muista milloin viimeksi olisin ollut kylpylässä, heittämässä talviturkkia tai ylipäätänsä vedessä lillumassa... Lapsena vietin kesät pulikoiden järvessä ja talvisin käytiin melkein joka kuukausi kylpylässä ja uimahallissa sitten viikottain. Nyt en ole moneen vuoteen tehnyt mitään näistä, joten ei ihmekään, että eilen kun veteen pulahdin, niin oli sellainen fiilis kuin olisin ollut taas pikkulapsi. Kaikki huolet unohtuivat silmänräpäyksessä, nauroin, nautin ja tunsin olevani maailman onnellisin. Juostiin pikkulasten perässä kypärät päässä ja renkaat kainalossa portaita ylös, jotta pääsisimme laskemaan yhä uudelleen liukumäestä. Heiteltiin palloa, kisailtiin kumpi saa torjuttua enemmän maaleja ja rentouduttiin myös aikuisten spa kylpylän puolella. Muutama tunti vierähti ihan silmänräpäyksessä, sen jälkeen suunnattiin syömään hesburgeriin ja sitten ruokakaupan kautta kotiin. Illalla mikään  asia ei painanut mieltä ja olo oli täysin rentoutunut. Tällaisia päiviä pitäisi varmaan viettää säännöllisin väliajoin!

Untitled

6 comments:

 1. Ihana toi uikkari! mistä se on ostettu? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. nelly.com :) siitä on kyllä kaksi vuotta kun ton sain eli tuskin noita on enää ::(

   Delete
 2. Oi te menitte sinne Flamingoon! Näyttää tosi tunnelmalliselta ja voisin kyllä itekki tuonne suunnata joku päivä :) xx

  http://mariannesendenali.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. suosittelen lämpimästi!<3 oli ihanan rentouttavaa :)

   Delete
 3. Hei! Ihan pakko kysellä et mistä oot hankkinu noi tossa sun synttäripostauksessa näkyvät hopeiset numeroilmapallot ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ne on ostettu prismasta ja täytetty br leluissa:)

   Delete