© Layout by Julia E.

SITÄ SUN TÄTÄ

25 March 2017

Mulla oli viikolle selkeä suunnitelma. Olin suunnitellut kalenteriin, milloin teen mitkäkin tehtäviä, mutta tuli pari muuttujaa ja nappasin siinä sitten kolme työvuoroa tälle viikolle. Oli aika rankkaa, kun kaikki ei mennyt sit ihan alkuperäisen aikataulun mukaan ja koulutehtäviä jouduin tekemään silmät ristissä ennen nukkumaan menoa. Selvisin kuitenkin kaikesta tästä ja sain palautettua kaikki tehtävät määräaikaan mennessä! Välillä on vaan painettava vähän rankempia viikkoja, mutta se on mun mielestä ihan okei, varsinkin silloin kun tietää, että lauantaina ja sunnuntaina saa sitten levätä ja tehdä rästiin jääneitä juttuja. Tekemistä on siis riittänyt ja tulee oikeastaan riittämään koko kevään ajaksi. Onneksi tiedossa on muutakin kuin ahdistavia tenttejä, käännöksiä ja oppimispäiväkirjoja!Kiireestä huolimatta oon kuitenkin yrittänyt löytää aikaa Waltterille ja ystäville, sekä tietenkin myös itselleni!

IMG_8563
Tämän vuoden puolella sain liikunnan taas osaksi mun elämää. En treenaa täysillä, mulla ei ole mitään näkyviä tavoitteita, haluan vaan saada siitä hyvän olon tunnetta ja energiaa!
IMG_8362
Jotain historiallista on tapahtumassa, sillä MINÄ jaan tänne blogin puolelle pian elämäni ensimmäisen reseptin!
IMG_9036
Ihana Linda!
IMG_8213
Tämä kuva on napattu pari viikkoa sitten ainejärjestömme Ruplan, naistenpäivä pippaloista. Ihanat maisemat parvekkeelta!
IMG_8604
Kaksi ihanaa karvakuonoa oli meillä taas viikon hoidossa!
IMG_9297
Kyllä tää Helsinki on ihan kiva paikka, vaikka en mä kyl tänne halua koko loppu elämäksi jäädä!
IMG_8569
Linda sai pakotettua mut maanantaina ennen kahdeksaa SALILLE!!!!! Huhhhuh...
IMG_9062
Olen nauttinut kovasti näistä aurinkoisista päivistä! Ihan kunnon kevät sais mun puolesta jo tulla!
IMG_8679
Nämä asukuvat tulossa pian blogin puolelle!
IMG_8206-2
Koulukavereiden kanssa ulkojäällä! Toi oli muuten mun vuoden eka ja vika kerta kun olin ulkojäällä luistelemassa.
IMG_9293
Eilen vietin illan ihanan Saran kanssa. Siitä sitten lisää myöhemmin. Palaillaan!

7 comments:

 1. Aamutreeni on parasta!! Itse ainakin olen paljon virkeempänä heti aamusta. Illasta salille raahautuminen tuntuu todella vaivalloiselta pitkän päivän jälkeen :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä ihana tunne jos saa itseensä raahattua aamulla salille, sillä sen jälkeen on paljon virkeämpi ja sit on ainakin sali hoidettu alta pois! :)

   Delete
 2. Haha, mä taas en vois kuvitella asuvani muualla kun Helsingissä, paitsi ehkä Tukholmassa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, ollaan kaikki ihmiset niin erilaisia! :D Mä näkisin itseni ennemminki maalla kuin tällaisessa isossa kaupungissa, mutta toisaalta never say never! :D

   Delete
 3. Miten oot saanu sun maciin sen kellonäytönsäästäjän? Voisitko vaikka laittaa tähän linkkiä, olis huippua!!:)

  ReplyDelete
 4. ihanaa et oot saanut urheilun taas osaksi sun elämää! sen vaikutuksen huomaa kyllä itekin niin selvästi, jaksaa paljon paremmin muitakin asioita jos esim aamulla on ollu treenaamassa. pakko viel kysyä mistä toi sun juomapullo on hommailtu? niiiin hieno!

  ReplyDelete