© Layout by Julia E.

HELLO SUNSHINE

27 March 2017

Kuvat ovat valmiina, postauksen otsikkokin on paikoillaan, mutta tekstikenttä on tyhjillään jo monta kymmentä minuuttia. Istun, tuijotan tätä näyttöä, eikä mitään tapahdu. Mulla on viimeaikoina ollut todella ristiriitaiset ajatukset bloggaamista ja kaikkea muuta sosiaalista mediaa kohtaa ja se on ehkä vienyt minulta hiukan innostusta pois. En halua, että näin kävisi, mutta tunteille ja fiilikselle ei aina mahda mitään. Näiden ristiriitojen kanssa en ole todellakaan ainoa. Olette varmasti lukeneet jonkinlaisia ahdistus postauksia muidenkin blogeista... Musta tuntuu, että tämä blogimaailma jakautuu nykyään vahvasti kahteen ryhmään. Yksi ryhmä on se, jossa pyritään täydellisyyteen ja postaukset muistuttavat enemmän lehtien artikkeleita kuin sitä, mitä bloggaaminen on alusta asti ollut ja toinen ryhmä johon itsekin kuulun on se, jossa tätä kaikkea tehdään paljon rennommalla asenteella, kertoen omia kokemuksia, fiiliksiä, ajatuksia, juurin niin, että mahdollisimman moni samassa tilanteessa oleva voisi niihin samaistua. Kumpikaan tapa ei oo todellakaan väärä, mutta kyllä se kuitenkin ajatuksia herättää ja saa myös aikaiseksi hiukan epävarmuuden tunnetta. Epävarmuutta siksi, koska ennen oli aikalailla vain se yksi tapa tehdä tätä, mutta nyt ollaan tienhaarassa, josta pitäisi valita mikä on se oma tapa jatkaa hommaa. Mä todennäköisesti jatkan tätä juuri tällä rennolla tyylillä, sillä niin olen aina tehnyt ja siitä suurin osa teistä on tykännyt. Tästä haluaisin mahdollisesti kirjoittaa joskus lisää, mutta nyt en usko kykeväni siihen. Liikaa ajatuksia, jotka ovat vielä aika sikin sokin tuolla mun pääkopassani.

Ja koska musta on aina ihan älyttömän kivaa kertoa mun kuulumisia, niin tästä on varmaan hyvä jatkaa niillä! Vietin todella rentouttavan viikonlopun, tehden töitä, nauttien perjantai illalla Saran seurasta, nukkuen pitkään lauantaina ja sunnuntaina, sekä herkutellen ja vastapainoksi salilla käyden. Nyt on toivottavasti energiaa taas palata pakollisten eli kouluhommien pariin. Tämä viikko vierähtää aika normaaleissa tunnelmissa, mutta viikon päästä näihin aikoihin ollaan pakkaamassa matkalaukkuja, sillä lähdetään muutamaksi päiväksi Lontooseen! Olen ihan super innoissani reissusta ja se tarkoittaa myös sitä, että reissupostauksia on taas luvassa!

Tänään suuntaan elämäni ensimmäisille sitseille, mutta ennen sitä ajattelin avata kalenterin ja aikatauluttaa sinne viikon tekemiset, sen lisäksi käyn mahdollisesti salilla ja jos aikaa riittää, niin napataan teille myös asukuvat! Ihan mukava viikon aloitus siis tiedossa!

IMG_8723-2 IMG_8667-2 IMG_8691-2 IMG_8640 IMG_8757 shirt bik bok || jeans bik bok || jacket zara || watch* daniel wellington || shoes dinsko || sunglasses* ray ban 

(*saatu blogin kautta/gifted)

7 comments:

 1. Toivottavasti jatkat juuri tällä linjalla ja teet näitä rennompia ja helpommin sua lähestyttäviä postauksia - siks sun blogista erityisesti pidänkin :)!

  Oi ihanaa ihanaa reissaaminen on aina ihan parasta!! Tuskin maltan odottaa ensi kesäksi suunniteltua Kreikan matkaa poikaystävän kanssa. Viime joulu vietettiin Malediiveilla <3

  Ihania kuvia ja aurinkoista viikonalkua sulle :)

  ReplyDelete
 2. Mun mielestä sun blogi on siksi hyvä, että vaikka ite koet tän jakautuvan tohon rennompaan kastiin, niin musta tässä on paloja molemmista! Sun kuvat on ihankuin muotilehdistä ja tosi viimeistellyn oloisia, mikä on ehdoton plussa mun mielestä, että oot saanut noin laadukkaita kuvia. Sen sijaan sun teksti on juurikin sellaista samaistuttavaa ja tää kombo on luultavasti ollut se, miksi oon tykännyt sun blogista niin paljon :-) Jos kuvat olis laadukkaita, mut teksti liian viimeisteltyä ja elämä liian glamouria, niin ei tähän blogiin voisi samaistua. On siis kiva, kun pidät kosketuspinnan lähellä!

  ReplyDelete
 3. Hyvä teksti! Sun blogi on ollut kiva seurata just sen takia, että sulla on jalat maassa tän homman kanssa ja kirjoittelet postauksia joihin on juurikin helppo samaistua :) ymmärrän myös itsekin molemmat puolet, on välillä kiva lukea ja kirjoitellakin ihan pelkkää hömppää, mutta jos näistä kahdesta "maailmasta" pitää valita niin mielummin koukutun blogeista joissa on rehellistä tekstiä ja ihan arkisia kuulumisia :) siksi tätä sun blogia on tullutkin niin ahkeraan lueskeltua :) toivottavasti ahdistukset karisee harteilta ja jatkat tätä ihanaa ja just sun näköistä blogia :)

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Toi huulipuna näyttää tosi ihanalta! Minkä merkkistä se on :)

  ReplyDelete
 5. Jatka juuri tällä rennolla ja ihanan aidolla otteella - juuri siksi ensimmäisen vierailun jälkeen tallensin blogisi kirjanmerkkeihin. Stressi ja epäilys on täysin luonnollista, anna sen tulla - ja mennä - kun aika on.

  Ihanaa kevättä !

  ReplyDelete
 6. Muistanko ihan väärin, vai työskentelitkö jossain välissä Ur&Penn liikkeessä? Jos muistan oikein niin millainen oli työpaikkana? :) kiitos etukäteen.

  ReplyDelete