© Layout by Julia E.

DANIEL WELLINGTON - CLASSIC PETITE

22 March 2017

Viime viikolla postimies toi pienen paketin, minkä sisältä paljastui tämä super tyylikäs Daniel Wellingtonin uusi Classic Petite -malli. Ihastuin mustaan kellotauluun jo jonkin aikaa sitten, mutta pakko myöntää, että teräksisen rannekkeen kanssa se näytti vielä entistä paremmalta! Musta on ihanaa, että DW pikkuhiljaa laajentaa valikoimaa ja itseasiassa juuri vähän aikaa sitten, ehdin miettiä, että milloinkohan he mahtaa ottaa valikoimaansa myös teräksisiä rannekkeita. Ja sieltä niitä tuli, ihan kuin tilauksesta!

Näitä kelloja on saatavilla sekä hopeisena että ruusukultaisena, valkoisella tai mustalla kellotaululla. Itse valitsin tottakai hopeisen kellon mustalla kellotaululla, mutta kaikki kolme muutakin olivat sen verran kivan näköisiä, että mun on varmaan pakko saada jossain vaiheessa vielä yksi tällainen lisää. Kello on todella simppeli ja tyylikäs eli toisin sanoen täydellinen! Pakko myöntää, että koin rakkauden ensisilmäyksellä siinä vaiheessa kun avasin tämän paketin ja näin kellon ihan ensimmäistä kertaa. Teräksisestä rannekkeesta huolimatta kello on tosi kevyt, mukavan tuntunen ranteessa, siro ja naisellinen. Se sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaan ja viimeistelee kauniisti kokonaisuuden. Kaiken lisäksi ranneke on helppo säätää itse oikean kokoiseksi, mikä on mielestäni tosi kiva juttu.

Jos teistä joku ihastui kyseiseen kelloon tai jos teillä on suunnitelmissa ylipäätänsä hankkia Daniel Wellington nettisivuilta kello tai uusi ranneke, niin koodilla Elizaveta saatte nyt -15% alennusta 30.4.2017 asti! Kannattaa siis käyttää etu hyödyksi, sillä alennuksen lisäksi on myös ilmainen toimitus. Vinkvink!

IMG_9107 IMG_9121 IMG_9144 IMG_9167CLASSIC PETITE | 32MMSTERLING*

(*saatu blogin kautta/gifted)

6 comments:

 1. Mä en oikeen ymmärrä mikä näissä kelloissa kiehtoo :-D tuntuu että jokaselta löytyy, eikä nää oikeen miellytä omaa silmääkään. Katoin stockalla, mutta ei :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää on näitä makuasioita, joista ei voi kiistellä :) itse en tykkää mistään erikoisista kelloista, joissa kaiken maailman blingbling juttuja, vaan silmääni mielyttää eniten kaikki simppeli!:)

   Delete
 2. Onko näissä siis ihan kunnolla sitä säätövaraa? Itellä on niin pikkuiset ranteet että kellot roikkuu ikävästi vaikka tekisi itse yhden reiän lisääkin :(

  ReplyDelete
 3. Sain tän kellon just tänään postissa, mutten vaan hoksaa miten tätä säädetään

  ReplyDelete
 4. Sain tän kellon just tänään postissa, mutten vaan hoksaa miten tätä säädetään

  ReplyDelete