© Layout by Julia E.

PARIISI TÄÄLTÄ TULLAAN!

05 January 2017

Niin kuin mä olen monesti täällä blogin puolella maininnut, Pariisi on paikka jonne olen pienestä tytöstä asti halunnut matkustaa! En tiedä mistä tämä johtuu, mutta yksi syy siihen taitaa olla Passport to Paris -elokuva, jossa näyttelevät Olsenin siskokset. Se oli lapsuuden yksi lemppari leffoista tai no oikeastaan kaikki leffat, joissa Mary-Kate ja Ashley Olson näyttelivät. Voi olla, että tämä elokuva sai jonkun kipinän tuolla sisällä syttymään ja tämä kipinä on palanut mun sisällä siitä asti.

Kesällä matkustin Saran kanssa mun unelmien kaupunkiin ja se oli kyllä juuri sellainen kuin kuvittelinkin. Täynnä hyvää fiilistä, kauneutta, romantiikkaa jne. Rakastuin Pariisiin ja siksi vähän päälle kuukausi sitten ostettiin Waltterin kanssa lentoliput sinne ja huomenna on pitkään odotettu lähtö! Mua hiukan jännittää, kun tiedossa on mun ja Waltterin ensimmäinen reissu yhdessä, mutta eiköhän kaikki hyvin mee! Tai ainakin toivon niin... Palaillaan!

IMG_8062 IMG_7850 IMG_7887 IMG_8057 IMG_8035 IMG_7816 IMG_7949

3 comments:

  1. Aivan ihania kuvia!!

    ReplyDelete
  2. Kivaa reissua, nauttikaa! Pariisi on kyllä ihana paikka :)

    ReplyDelete
  3. Pakko korjata että OlsEnin siskoset, häiritsi kun kirjotit sen oolla "olsonin", sait ne kuulostamaan ruotsalaisilta :-D olin pienenä niiden suuri fani!

    ReplyDelete