© Layout by Julia E.

KOTIINPALUU

12 January 2017

Vaikka reissussa tai esimerkiksi festareilla ja Salossa käyminen on kivaa, niin mikään paikka maailmassa ei kuitenkaan voita sitä omaa kotia! Se on vaan niin paras tunne kun pääsee omaan tuttuun ja turvalliseen kotiin ja etenkin omaan sänkyyn. On ihanaa käpertyä turvallisilta tuoksuviin lakanoihin ja pistää pää tutulle ja maailman mukavimmalle tyynylle. Kotii paluu on mun mielestä yksi reissujen kohokohdista! Missään muualla ei saa samanlaista mielenrauhaa, kuin kotona. Koti on vaan ihan älyttömän rakas paikka, jossa viihtyy lähes aina!

Eilen kotiuduttiin reissusta puolen päivän aikoihin ja ensimmäiset asiat, joita tehtiin oli ruoka, päiväunet ja netflixin katsominen. Täytetyillä masuilla tuli nukuttua hieman pidemmät päiväunet, mitkä veny ilta kymmeneen asti... Hups! Sen jälkeen pysyttelin hetken aikaa valveilla, Waltterin kanssa netflixiä katsoen ja pian olikin taas aika mennä takaisin nukkumaan, sillä tänään mulla oli aikainen herätys. Loppupäivä menee varmaan aikalailla samoissa merkeissä kuin eilinen, sillä näillä näkymin mulla ei oo mitään kummempia suunnitelmia koko loppuviikoksi! Yritän tänään katsoa vähän Pariisi kuvia läpi ja miettiä, että missä järjestyksessä ja miten alan niitä tänne pistämään... Palaillaan!

IMG_0994 IMG_1006 IMG_1023

1 comment:

  1. Nätit kuvat :) Mä en oo mikään hullu matkustelijatyyppi, joten tunnistan ton tunteen, kun haluaisi jo päästä omaan sänkyyn nukkumaan :D

    ReplyDelete