© Layout by Julia E.

MEIKKIJUTTUJA

15 November 2016

Pakko myöntää, et oon maailman surkein meikkaaja ja kasvojen hoitaja ylipäätänsä...  Vielä hetki sitten pesin meikit pois aina vaan saippualla ja mun arki- ja juhlameikki näyttää edelleen ihan samalta! Siksi oli ihan huippua päästä lauantaina mukaan Selena järjestämään meikkikouluun, jossa oman alan asiantuntija kertoi vinkkejä ihan arkimeikin tekemiseen. Ensin hän näytti meille koko meikkaamis prosessin mallin kasvoilla, samalla kertoen kaikkia hyviä vinkkejä ja sen jälkeen päästiin itse meikkaamaan itsensä. Meillä oli kaikilla omat meikkipussukat mukana, mutta oli kivaa päästä kokeilemaan myös ihan uusia tuotteita osana omaa arkimeikkiä. Sain itse tosi paljon tästä muutaman tunnin kestäneestä meikkihetkestä irti ja nyt en malta odottaa, että pääsisin meikkiostoksille!

Vaikka nykyään esimerkiksi youtubeesta löytyy iso valikoima meikkivideoita, se on kuitenkin ihan eri juttu kun pääsee samalla kysymään askarruttavia kommentteja ja kokeilemaan uusia tuotteita. Mä itse tykkäsin kovasti ja ihmettelen, että en ole aikaisemmin osallistunut mihinkään tällaiseen. Jos teillä tulee olemaan mahdollisuus joskus osallistua johonkin tämän tyyppiseen juttuun, niin kannattaa ihmeessä tarttua tilaisuuteen! Itse tykkäsin kovasti!

Kaiken A ja O meikkaamisessa on kuitenkin se, että harjoittelemalla sen oppii. Niinhän se menee, että harjoitus tekee mestarin! Pitää nyt vaan yrittää muistaa käyttää tuolla saatuja vinkkejä ja välillä iltaisin vaikka kokeilla ja harjoitella jotain uutta. Luomivärien, varjostusten ja rajausten tekeminen vaatii hurjasti opettelua, mutta kyllä mä vielä joskus opin!

IMG_4495
Valeriia Kiiski
IMG_4481 IMG_4508 IMG_4490 IMG_4521 IMG_4488 IMG_4511 IMG_4514 IMG_4496

Postaus toteutettu yhteistyössä kauneusstudion Selena kanssa

No comments:

Post a Comment