© Layout by Julia E.

LATELY

12 November 2016

Eilen luennon jälkeen lähdin kiireellä kotiin. Halusin keretä yhteen tiettyyn bussiin ja juostessani metron liukuportaita ylös, kaaduin. En kaatunut onneksi pahasti, nousin ylös ja jatkoin juoksemista. Kerkesin haluamaani bussiin ja lähdin tyytyväisenä kotiin päin. Miksi mä kerroin tämän, en tiedä. Musta oli vaan jotenkin tosi hauska huomata se, että mä vaan nauroin itselleni ja jatkoin eteenpäin!

Samanlainen asenne mulla on tällä hetkellä koulun kanssa. Kun toiseen asiaan panostaa, toinen saattaa mennä penkin alle. Näin kävi esimerkiksi kieliopin ja kirjallisuuden historian kanssa. Kielioppiin panostin ja sain siitä 4, mutta historiasta pamahti hylätty. Mä en masentunut siitä, vaan naurahdin ja jatkoin eteenpäin! Meen uusintaan ja parannan suoritustani sitten siellä! Sitä paitsi tämä kyseinen tentti oli vaan 1/4 osa lopullista arvosanaa, joten ei se maata kaada! Aina ei voi onnistua. :)

Eilinen tentti menikin sitten vähän paremmin! Tai ainakin itselleni jäi siitä ihan hyvä fiilis ja sillä hyvällä fiiliksellä lähdin tänne Saloon. Eilen en tehnyt mitään sen kummempaa, mutta tänään onki tiedossa vaikka mitä kaikkea... Aamu lähtee käyntiin sillä, että meen kampaajalle leikkaa huonot latvat pois, sen jälkeen meen osallistumaan meikki kouluun ja illalla olisi vielä tiedossa se Sannin keikka. Tekemistä riittää siis ja hyvä niin!

Mun muistikortille on viikon aikana kerääntynyt taas iso kasa  kuvia, joten tässä olisi  tällainen sekalaisten kuvien postaus. Tällä kertaa ilman mitään kommentteja, joten kuvat saa puhua puolesta. Oikein mukavaa lauantaita teille kaikille! :)

IMG_3289 IMG_4389 IMG_3963 IMG_3695-2 IMG_4004 IMG_3947 IMG_4130
IMG_3329
dress from shein (<<click)
IMG_3988

2 comments:

  1. Ensimmäisestä kappaleesta tuli hyvä mieli. Sä vaan vaikutat niin ihanan itsevarmalta ja upealta ihmiseltä <3

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. Teillä on kyllä ihanan näköinen koti! Mistä oot löytänyt ton peilin? :)

    ReplyDelete