© Layout by Julia E.

IKUINEN ONGELMA... HIUKSET

21 November 2016

Musta tuntuu, että aika monella ikuisena ongelmana on omat hiukset. Mieliala vaihtuu, muoti vaihtuu ja aika helposti muutoksen kohteeksi joutuu hiukset! Hiuksien avulla saa helposti vaihdettua ulkonäköä ja siksi jotkut pahoinpitelee niitä omia hiuksia turhan paljon... minkä jälkeen ongelmaksi koituu hiusten huono laatu.

Itse olen pari kertaa elämässäni hakenut tumman värin kaupasta, mutta koska se värjääminen tummalla värillä on ollut kertaluonteista, väri on haalistunut itse, enkä ole koskaan joutunut tekemään mitään värin poistoja. Mä pitkään kuitenkin värjäsin koko päätä blondiksi ja se ei ehkä ollut myöskään hirveän fiksu idea, sillä ei se koko pään vaalentaminen tee hirveän hyvää hiuksille. Nyt olen jo puolitoista vuotta käyttänyt pelkästään kampaajan palveluita, en oo koskenut kaupan väreihin ja kampaajalla laittanut vain luonnollisen vaaleita raitoja. En oo myöskään enää läntränny hopeashamppoota hiuksiin päivittäin, vaan näissä saa luvan olla vähän luonollista keltaisuutta. Toivottavasti viihdyn tästä lähtien aina tämän luonollisen tukan kanssa, enkä anna tyhmien päähän pistosten pilata tätä tukkaa!

Viime viikolla kävin myös pitkästä aikaa leikkaamassa tätä tukkaa. Mun tukan leikkas tällä kertaa taitava Triin Ellerin, joka työskentelee Selenassa Tukkaa leikattiin kuumilla saksilla, mikä olikin mulle ennen tätä ihan tuntematon juttu. Musta on kuitenkin kivaa päästä kokeilemaan aina jotain uutta, varsinkin jos sillä on joku hyvä tarkoitus! Thermocut leikkaus sopii kuulema erityisesti niille, jotka haluavat kasvattaa omia hiuksia. Nämä kuumat sakset parantaa hiusten kuntoa ja ulkonäköä! Jos oikein ymmärsin, niin kuumat sakset sulkee hiuslatvan ja tällä tavalla se ei lähde niin helposti haarautumaan. Ainakin mun oma tukka tuntu heti paljon terveemmältä, joten suosittelen lämpimästi kaikille tätä thermocut leikkausta! Etenkin tottakai niille, jotka haaveilevat pitkästä ja terveen näköisestä tukasta!

IMG_5030-2 IMG_5097

Postaus toteutettu yhteistyössä kauneusstudio Selena kanssa

6 comments:

 1. mäkin aloitin kevään lopulla kasvattamaan omaa tummaa väriä takaisin hiuksiin - silti halusin latvojen olevan vaaleat. Nää on kuitekin sen verran kellertävät mun punapigmentin takia, että taistelen nyt latvojen vaalennuksen ja hopeeshamppoiden käytön kanssa, en kuitenkaan haluaisi rasittaa hiuksia enempää.. ugh, struggles!

  ReplyDelete
 2. Voitko tehdä sun joululahja toiveista postausta? tai sitten semmonen joululahja vinkit tytöille/pojille! sitten ois kiinnostavaa nähä joku ostospostaus ja sitten my day tyyppinen postaus sun joulusta ja sitten uudesta vuodesta :-) ja sitten voitko esitellä sun arkimeikin täällä? oot todella kaunis ja rakastan sun blogia<33

  ReplyDelete
  Replies
  1. wow! Kiitoksia näistä vinkeistä ! Tulee tarpeen!<3

   Delete
 3. mistä tää paita on? todella ihana :)

  ReplyDelete
 4. Mulla leikattiin kuumilla saksilla ekaa kertaa hiukset melkein kymmenen vuotta sitten. Muistan kuinka jännä kokemus se oli ekaa kertaa :)

  ReplyDelete
 5. mitä hajuvettä käytät tällä hetkellä? entä mikä on sun lemppari :)

  ReplyDelete