© Layout by Julia E.

LEATHER VEST

09 May 2016

Moikka tyypit! Pitkästä aikaa saatte asukuvia tänne blogin puolelle. Kuvissa näkyvää liiviä aloin metsästämään vuoden vaihteessa. Mä vaan päätin, että tulevalle kesälle mun on pakko löytää itselleni nahkaliivi. Selasin kaikki nettikaupat läpi, mutta mistään ei löytynyt. Meinasin jo luovuttaa kunnes yks päivä ennen töitä päätin poiketa mangossa ja.... sieltähän se löytyi! Täydellinen, vähän pidemmän mallinen nahkaliivi! Tää taitaa olla tulevan kesän käytetyin vaatekappale. En malta odottaa, että pääsisin yhdistämään tätä liiviä kaikkiin muihinkin asuihin!!
Mulla on edessä rankka viikko, mikä vierähtää toivottavasti yhtä hyvällä fiiliksellä kuin viime viikkokin. Pääasia on oma asenne eli hymy huulille ja menoksi!
IMG_0652 IMG_0698 IMG_0660 IMG_0705 IMG_0619 IMG_0663
photos by Sara
dress bik bok || vest mango || heels dinsko || watch* esprit

(*saatu blogin kautta/gifted)

3 comments:

 1. Tosi kiva ja tommonen raikas asu! Ja oon kyl sun kaa samoil linjoil, loppujen lopuks se on asenne joka ratkaisee :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Onpas kiva asu! Harmittaa, kun ite heitin viime vuonna pois mun nahkaliivin ku luulin, että sille ei tulisi enää käyttöä mut tottakai nyt tänä keväänä olisin halunnut käyttää sitä sittenkin :D

  ReplyDelete
 3. Vau! En jotenkin itse oo noista liiveistä niin innostunut, mutta sun päällä varmaan kaikki mahdolliset vaatteet näyttäis hyvältä :D Eli tosi kivalta näyttää + ihan superhieno toi mekko :)

  ReplyDelete