© Layout by Julia E.

LATELY

19 May 2016

thumb_IMG_2331_1024
Mulla on ollut jo pidemmän aikaa toiveena hankkia jotkut laadukkaat aurinkolasit ja pari vuotta olenkin kuolannut ray banien clubmaster mallien perään. Viikonloppuna kun lähdettiin toteuttamaan Saran kanssa meidän molempien pientä unelmaa... en päätynytkään clubmaster malliin vaan näihin ihaniin, pieneen kokoon taittuviin ray baneihin! Ai, että mä rakastan näitä!
IMG_0222
Mä en osaa tehdä ruokaa YHTÄÄN... Onnistuin yks päivä polttamaan jopa nugetit mikrossa?! Onneksi mulla on  kuitenkin Waltteri, joka huolehtii musta päivittäin tekemällä ihan älyttömän hyvää ruokaa! Kävi tuuri, että löysin rinnalleni miehen, joka tykkää ruuanlaitosta ja tekeekin sitä päivittäin.
thumb_IMG_2420_1024
Tämä ihana paita on shein -nettikaupasta (<<click)! En malta odottaa, että pääsen käyttämään tätä! Täydellinen asu lähteä kavereiden kanssa vaikka viinilasilliselle!
IMG_1525
Tää on ihan huippu tyyppi, joka on tullut mun elämään vasta hetki sitten, mutta kenestä on tullut pienessä ajassa ihan älyttömän tärkeä! Ollaan nähty viikottain ja viikon aikana jopa usempaan otteeseen, vaikka asutaankin yli 100kilometrin päässä toisistamme. Onneksi on onnibussi, joka kulkee tota välimatkaa suht halvalla!
IMG_0107
En päässyt tänä keväänä kuvailemaan niitä ihania, vaalenpunaisia kirsikkapuita.. mutta edes joku vaaleanpunainen kukka tuli onneksi kuvattua milttonin pressipäivillä lohdutukseksi! xDD
IMG_0113
Pääsykokeet lähestyy... Stressitaso kasvaa... Pelottaa!
IMG_0256
Pyörä, auringonlasku, kesä, paras seura, garage, niiin täydellistä!!! ps. mun pyörä varastettiin ja nyt metsästän uutta mammapyörää.. kertokaa siis ihmeessä jos ite myytte jotain vanhaa pyörää, niin ostan mielelläni pois!
IMG_0213
<3
IMG_0241
Tämä viime vuonna ostettu viltti ja eväskori, tulee varmasti olemaan kovassa käytössä tulevana kesänä! Piknikkiä piknikkien perää...
thumb_IMG_2311_1024
Maailman suloisin Felix oli meillä taas yökyläilemässä. Kyllä hän osaa olla aikamoinen riiviö, mutta suurimmaksi osaksi hän on ihan älyttömän ihana ja hellyydenkipeä koira! Jos joskus hankitaan Waltterin kanssa koira, toivon että hän olisi luonteeltaan samanlainen kuin Felix! <3

6 comments:

 1. Tosi laadukkaita kuvia, ilmeisesti hyvä toi uus (?) kamera! Tee joskus joku arvostelu tmv että mitä oot tykännyt. Tai joku et miten muokkaa kuvat tmv :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ite oon ainakin tykännyt kovasti tästä kamerasta!!<3 ja pistän korvan taakse muistiin, saa nähdä saanko jotain ton tyyppistä postausta väsättyä jossain kohtaa :)

   Delete
 2. Moi! Kysyisin että miten saat kuvat tuon kokoisiksi bloggeriin? Miten esim saat nuo pitkät kuvat tuon kokoisiksi? Vai onko sulla kameran asetukset asetettu niin vai vaikuttaako se Flickr siihen? Toivottavasti vastailet! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. nykyään tallennan ne jo muokkauksen jälkeen 800 levyiseksi, mutta kun lisää flickrin kautta niin sen kuvan koon voi vielä muuttaa siinä kohtaa tai vasta html koodista :)

   Delete
 3. heip! täytyy vinkata noista raybaneista, tällä hetkellä saa nisseneistä -50€ kaikista raybaneista frankin opiskelijakortilla ja sitten siihe päälle -10% ale vielä! ostin just yhet aivan ihanat ja sain melkeen puoleen hintaan;-) eli jos waltterilla tai jollain kaverilla on korkeakoulujen opiskelijakortti niin vinkkinä että nyt olis raybaneja edullisesti:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon vinkistä! Pistän eteenpäi!:-))

   Delete