© Layout by Julia E.

#WISHMELUCK

29 May 2016

Huomenna koittaa se päivä, jolloin voin sanoa heipat stressille... ainakin hetkeksi! Näin kovaa pelkoa/jännitystä ja näin pahoja perhosia vatsassa en oo tuntenu moneen vuoteen. Viimeksi varmaan taitoluistelija tyttönä kisoissa. Pitää varmaan ottaa vanhat keinot käyttöön, taputella vatsaa ja sanoa ''perhoset pois, perhoset pooois..!'' 

Tää tunne tarkoittaa mulle sitä, että mä näköjään oikeesti haluan todella kovin sinne kouluun! Toivon kovasti, että koe on huomenna kuin mulle tehty ja osaan jokaikisen kohdan. Koska MÄ HALUAN! Haluan päästä kouluun ja liikkua elämässä eteenpäin. Nyt otan vielä muistiinpanot esille ja kertaan pikkasen, vaikka edeltävänä päivänä ei suositella lukemista. Menen nukkumaan ajoissa ja toivon parasta.
IMG_1920 IMG_2012 IMG_1947 IMG_2025 m IMG_2027

10 comments:

 1. Tsemppiä! Mihin kouluun olet hakemassa?

  ReplyDelete
 2. Paljon tsemppiä, toivottavasti pääset sisälle :)

  ReplyDelete
 3. Paljonpaljon onnea huomiseen, pidän peukut pystyssä, että alotat syksyllä unelmies alan opiskelemisen :-)

  ReplyDelete
 4. Tsemppiä! :-) kyllä sä osaat!

  ReplyDelete
 5. Tsemppiä sulle, eiköhän se mene hyvin:)!

  ReplyDelete
 6. Tsemppiä!!! Itellä pääsykoe reilun viikon päästä ja vähitellen alkaa stressitasot nousta... :D itellä just toi sama että haluis siirtyy elämässä eteenpäin vaikka kaikki ympärillä jaksaa muistuttaa että eihän tässä oo oikeesti vielä kiire mihinkään! Ite vaan kaipais jotain uutta vaihetta elämään..

  ReplyDelete
 7. tsemppiä kokeisiin! mistä mahtaa olla nuo ihanat kengät? :)

  ReplyDelete
 8. Älyttömästi tsemppiä!:)

  ReplyDelete