© Layout by Julia E.

KESÄN TRENDEJÄ INSTRUMENTARIUMISTA

09 May 2016

yhteistyössä: Instrumentarium
Muutama viikko sitten käytiin pyörähtämässä pikaisesti Blogger's Inspiration Day -tapahtumassa ja heti ensimmäisenä silmäämme osui tämä värikäs Instrumentarium piste. Käytiin heti pisteellä tutustumassa kesän Solariksen aurinkolasimallistoon, sekä Fuzion step into the world -kehysmallistoon ja tottakai ottamassa hauskat kuvat värikkäillä portailla.
Solaris on mulle entuudestaan tuntematon, mutta kuulema maailman johtava aurinkolasien erikoisliike, joka toimii Instrumentarium -ketjun yhteydessä. Tällä hetkellä Suomesta löytyy Solaris by Instrumentarium myymälöitä jopa 15 kappaletta! Solariksen aurikolasivalikoimaan kuuluu tunnettuja huippubrändejä, kuten Dior, Gucci, Ray-Ban ja Burberry.  Arskoja katsellessa saattoi bongata kesän tulevat trendit: isokokoiset, metalliset, pyöreät, räväkäillä kuoseilla ja peililaseilla varustettuja malleja. Itse tykkään etenkin pyöreistä aurinkolaseista, joita löytyi pisteeltä eri väreissä ja kuoseissa. Iski siinä vaiheessa valinnan vaikeus, kun päähän piti pistää kuvaa varten yhdet lasit, kun olisin siinä vaiheessa voinut tunkea vaikka viidet eri lasit päähäni. Aurinkolaseja ei voi kyllä koskaan olla liikaa, sillä ne on asussa kuin piste i:n päällä. Viimeistelee asun ja tekee siitä entistä mielenkiintoisemman.
Fusion step into the world -kehysmallistosta on pakko kertoa myös pari sanaa, sillä se vei mun sydämen omalla tarinallaan. Musta on ihan älyttömän huikeeta, että lasien inspiraationa on ollut maailman katutaide eli ennen kaikkea persoonalliset portaat ympäri maailmaa mm. Rio De Janeiron ja San Fransiscon portaat. Oon aina toivonut, että joku kaunis päivä mun näkö huononisi sen verran, että pääsisin käyttämään silmälaseja ja jos joskus mun toive tulee toteen, hankin itselleni ehdottamasti jotkut näistä tämän malliston kehyksistä!

Jos teillä on kesäksi tarvetta uusille silmä- tai aurinkolaseille, niin nyt mainitsemalla oston yhteydessä koodin FUZION, saatte -25% alennusta instrumentariumista.
P4230868W IMG_9996 P4230870W-2 IMG_9995IMG_9993
Kuvat 1&3: Julian Schröpel ja Sanni Riihimäki

No comments:

Post a Comment