© Layout by Julia E.

MONDAY

02 July 2018

Just nyt meijän piti olla Waltterin kannsa Tukholmassa Eminemin keikalla, mutta toisin kävi. Meillä oli keikalle ostettuna liput ja lennotkin, mutta päätettiin pari viikkoa sitten perua koko reissu ja hyvä niin! Olishan se Eminen ollut ihan kiva nähdä, mutta koska tällä viikolla on myös Ruissi, päätettiin säästää rahaa ja energiaa viikonloppuun. Mä tykkään tehdä kivoja juttuja, mutta välillä liikaa on liikaa varsinkin silloin kun kaikki tapahtuu pienen ajan sisällä. Tällä kertaa tällainen järjestely tuntui parhaalta. Tottakai mua hiukan harmitti siinä kohtaa kun pistin liput eteenpäin myyntiin, mutta aika nopeasti koko asia unohtui. Lohdutukseksi hankittiin liput Flown sunnuntai päivälle, mikä oli ihan super hyvä vaihtoehto, sillä kumpikaan ei oo aikaisemmin ollut kyseisillä festareilla ja säästettiin samalla rahaa myös seuraavaa ulkomaan reissua varten.

Viikonloppuna olin lauantaina töissä ja sen jälkeen pääsin viettämään ihanaa iltaa Assin kanssa. Istuttiin olohuoneen lattialla, juotiin viiniä, syötiin juustoja ja juteltiin kaikkea maan ja taivaan väliltä. Kun viiden tunnin istuskelun jälkeen alkoi kankku puutua, päätettiin lähteä pyörähtämään baarin tanssilattialla. Oon viime aikoina tutustunut ihan super ihaniin tyyppeihin ja Assi on yksi niistä. Saa olla ihan älyttömän kiitollinen siitä, että mun elämään on tullut näitä huikeita tyyppejä! Sunnuntaina nähtiin pitkästä aikaa Essin kanssa ja aika lensi siivillä. Yhtäkkiä viikonloppu olikin jo ohi ja oli aika palata takaisin arkeen.

Tänään oon viettänyt aika kivaa maanantaipäivää, sillä saatiin eilen Felix (Waltterin vanhempien koira) hoitoon ja hänen seurassa onkin vierähtänyt melkein koko aamupäivä. Mulla piti olla alunperin tänään vapaapäivä, mutta päätin vapaaehtoisena ottaa iltavuoron vastaan. Suuntasin siis neljältä töihin ja loppuilta vierähtää to do -listaa lyhentäen. Mulla on tiedossa kiireinen viikko, mutta onneksi sen kruunaa varmasti ihan super kiva festariviikonloppu.

IMG_5656 IMG_5595 IMG_5704 IMG_5622

2 comments:

  1. Sun kuvat on kauniita. Miten muokkaat, käytätkö yleensä jotain filtterii?

    ReplyDelete
    Replies
    1. muokkaan lightroomilla ja käytän jotain itse tehtyjä presettejä! kännykällä käytän vsco ja afterlight sovellusta!:)

      Delete