© Layout by Julia E.

SPECTACLES OF TIME

18 May 2017

Yhteistyössä: Instrumentarium 

Me käytiin muutama viikko sitten Bloggers' Inspiration Day -tapahtumassa Instrumentariumin pisteellä tutustumassa Heritagen Spectacles of time -mallistoon. ''Heritage on Italialainen kehys- ja aurinkolasibrändi, joka edustaa ajatonta tyylikkyyttä. Brändin perustana on aito käsityötaito, ainutlaatuiset yksityiskohdat sekä tekninen viimeistely.'' Pakko sanoa, että viimeistään siinä vaiheessa iski kauhea hinku hankkia itselleen taas uudet arskat kesäksi! Viime vuoden plehat ovat vielä käyttökelpoiset, mutta ei niitä voi koskaan olla liikaa. Eikö vaan?

Kävin myös Trendwalk -sivustolla tutustumassa silmälasimalleihin, jotka ovat muodissa vuodesta toiseen  ja tulin siihen tulokseen, että oma lemppari taitaa olla toi 1930-luku! Nörttimäisen pyöreä malli on oma suosikkini, mutta myös 1950-luvun trendi, jolloin syntyi monia klassikkomalleja, kuten naisten malleissa oleva kissamaisuus, miellyttävät silmääni. Ääh, pakko päästä pian kaupoille, sillä kesäkin on ihan nurkan takana!

IMG_4330
''Spectacles of time –mallisto on hakenut inspiraationsa menneiltä vuosikymmeniltä.''IMG_2226
IMG_4339
''Mallisto on upea yhdistelmä nostalgiaa ja modernia muotokieltä.'' 
picture (148 of 185)IMG_2237
''Malliston kehykset ja aurinkolasit on valmistettu kiiltävästä asetaatista ja sen kuviot jäljittelevät luonnon kauneimpia ja puhtaimpia elementtejä.''
IMG_2235
Logolla varustettu kuva: Sanni Riihimäki

1 comment:

  1. Wow, that's what I was looking for, what a stuff! present here at
    this web site, thanks admin of this site.

    ReplyDelete