© Layout by Julia E.

YESTERDAY

16 May 2016

Mun partner in crime saapui eilen aamupäivästä tänne Helsinkiin, viettämään mun kanssa mukavaa sunnuntai päivää. Eihän meidän viime näkemisestä ollukaan kuin yksi yö, mutta hyvin me saatiin siinä monen monta tuntia kulumaan taas ihan silmänräpäyksessä...
Heti alkuunsa, suunnattiin instrumentariumiin, sillä molemmilla oli suunnitelmissa hankkia ensimmäiset Ray Banit. Hetki jos toinenkin soviteltiin laseja ja pitkän mietinnän jälkeen molemmille löytyi mieluisat arskat. Käveltiin kassan kautta ulos ja tässä vaiheessa saatettiin innostua ehkä vähän liian paljon, sillä jatkettiin kauppojen kiertelyä... Meillä ei ollut todellakaan suunnitelmissa lähteä shoppailemaan, sillä molemmilla on menossa pieni säästökuuri, mutta kyllä sieltä kaupasta tottakai tarttui mukaan myös jotain ylimääräistä.
Käytiin myös tuttuun tapaan Splizzeriassa syömässä, nappaamassa asukuvat ja lopuksi päädyttiin vielä kahvilaan istuskelemaan ja suunnittelemaan vähän tulevaa kesää. Aina sitä tulee kesäksi suunniteltua vaikka mitä, mutta harvemmin niitä juttuja tulee oikeasti toteutettua. Tänä kesänä yritän tehdä poikkeuksen sääntöön ja oikeasti toteuttaa kaiken mitä vähänkään suunnittelen. Jos en aijo niitä toteuttaa, niin turha niitä suunnitellakkan. Vaikka tää kesä ei ookkaan vielä täysin alkanut, mulla on ihan sellainen fiilis, että tästä tulee aika hyvä kesä!
IMG_2185 IMG_1871 IMG_2135 IMG_2091 IMG_2247 IMG_1669-2 IMG_1680 IMG_2188 IMG_2158 IMG_2106 IMG_2263

4 comments:

 1. Ei vitsit miten iloisia ja kesäisiä kuvia! :-D Näistä välittyy ihan tosi hyvä fiilis :-)

  Janica K.

  ReplyDelete
 2. Ah, mitä kesäfiiliskuvia! <3

  ReplyDelete
 3. todella ihania positiivisia kuvia!

  ReplyDelete
 4. Aivan ihastuttava blogi sulla ja niin positiivisuutta huokuvia kuvia!:)

  ReplyDelete