© Layout by Julia E.

HAPPY

03 December 2015

Mulla on ollut aivan älyttömän ihana alkuviikko ja etenkin tiistai! Heräsin silloin suht aikaisin ja aloin heti väsäämään postausta tänne blogin puolelle. Postauksen julkaisun jälkeen postimies tuli tuomaan ovelle def-shopilta paketin, josta paljastui nämä ihanat kenkulit ja niiden lisäksi myös niken trikoot. Oon tottunu, että pakettien saapumisessa saattaa vierähtää hetki, joten en osannut yhtään odottaa tätä pakettia jo nyt!♥
Ihanan paketin saapuminen ei kuitenkaan ollut päivän ainoa ilonaihe! Nähtiin Lindan kanssa pikaisesti lounaan merkeissä ja sain kuulla, että hän muuttaa Helsinkiin ja kaiken lisäksi vielä melkein meidän naapuriin!!!!!!! Siis miettikää, että yksi parhaista kavereista muuttaa samaan kaupunkiin ja vielä alle 200metrin päähän!! Ai, että mä oon innoissani! Taisi olla sittenkin hyvä juttu se, että jouduttiin siitä ensimmäisestä kämpästä muuttamaan pois, sillä ei ois tätäkään ihmettä tapahtunut. Ja oon mä nyt muutenkin todennu jo moneen kertaan, että tää on kyllä parempi paikka asua ja paljon kotoisampikin vielä. Tästä taas huomaa sen, että kaikella on tarkoitus..
Loppupäivän olin niin energinen tästä kaikesta, että päätin purata sen kaiken virkkaamiseen. Pistin netflixistä vuoronperään lastenleffoja pyörimään ja samalla tein mun ikuisuusprojektia loppuun. Siitä lisää sitten myöhemmin!
Toivottavasti tätä energiaa riittää loppuviikoksikin, sillä tiedossa on töitätöitätöitä....
Untitled Untitled Untitled Untitled
sneakers* def-shop 

(*saatu blogin kautta/gifted)

4 comments:

 1. Moikka! Tää ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen mutta tiiätkö helsingissä hyviä ripsienlaittajia tai ootkohan itte mahollisesti käyny täälläpäin laittamassa sun pidennykset? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun vakio ripsienlaittaja Reetta käy Helsingissä kerran viikossa tekemässä ripsiä, niin hänen luona käyn! :) tässä linkki hänen liikeen Facebook sivuille, josta löytyy sit myös yhteystiedot jos haluut laittaa viestii tai soitella ja kysellä hintoja ja aikoja :) https://www.facebook.com/Cecil-273925347856/?ref=ts&fref=ts

   Delete
 2. Tuli itellekin tosi hyvä mieli, kun luin ton muuttojutun, ihana juttu!! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin on !!! en pysy pöksyissäni, ku oon niin innoissani ! :DD

   Delete