© Layout by Julia E.

OMG?!

12 March 2015

Tiistaina illalla lähdin kaupasta hakemaan hiusväriä. Kävin kuudessa eri kaupassa ja pitkän pohdinnan jälkeen nappasin tumman vaalean värin hyllyltä ja lähdin kassan kautta kotiin. Vaikka mä sen tummemman värin kanssa jo kotiin asti tulin, niin hetken aikaa mä päätöstäni vielä epäröin.. Soitin Waltterille ja keräilin rohkeutta. Sitten mä päätin sekottaa värin ja tunkea sen päähäni. Kun väri oli vaikuttamassa, luulin jo hetken, että hiuksistani tulee mustat, mutta onneksi niistä ei kuitenkaan ihan niin tummat tullu. Lopputulos oli ihan ookoo.. Kyllä se blondi on enemmän mun juttu, mutta vaihtelu virkistää! Nää on luonnossa ehkä hiukan liian vihertävät(eli siis rumemmat kuin tossa kuvassa), saa nähdä että keksinkö asialle jotain, vai annanko olla. Mitäköhän mahdan seuraavaks hiuksilleni tehdä, sillä tää väri haalistuu varmasti parissa pesussa pois, muuttuu entistä vihertävämmäks ja plääh :D Seuraavaksi vaaleita raitoja? oman värin kasvatusta? vaalemmaks? tummemmaks? onko ehdotuksia, että mitä ja miten? :DUntitled

43 comments:

  1. Replies
    1. jep, miettisin et ehkä vaaleit raitoi tai jotai :)

      Delete
  2. Blondit oli paremmat mutta raitoja noihin

    ReplyDelete
  3. aivan järkyttävät !!!! pilasit omat hiuksesi
    voi pikku huora parkaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. siis mitä ihmettä!?

      Delete
    2. voivoi millaista kielenkäyttöä...

      Delete
    3. Mitä ihmettä oikeesti :-D voi vaan olla keskenkasvusta porukkaa...

      Delete
    4. C'moon ensimmäinen anonyymi.. :DD Liisa musta noi sopii ihan yhtä hyvin ku blondit, vaik niillä oonki tottunut sut näkemään :)

      Delete
  4. sun väri on ehdottomasti vaalea!!! :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on! Tiiän sen itekki ja kyl se täs parin viikon sisäl takas tulee :D

      Delete
  5. Blondiks takas !!

    ReplyDelete
  6. mäkin vedin tumman vaalean ruskeisiin hiuksiin noin viikko sitten, noh ei tullut minkäänlaista muutosta joten ehkä tätä vaalennetaan vaan ja ainoastaan kampaajan penkillä :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mäki aattelin, että voisin mennä ekaa kertaa kampaajal moneen moneen vuotee :D

      Delete
  7. Kannattaa koittaa brunettea värimaskia! Se kirkastaa ja ylläpitää väriä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tai sit vaa laittaa vaaleita raitoja! :D Saa nähdä nyt ...:D

      Delete
  8. punasella pigmentillä ainaki lähtis vihreeseen taittavat sävyt (koska vastaväri?) Eikös se näin toimi :D

    ReplyDelete
  9. Suosittelen että värjäät kunnolla tummaksi, sellaiseksi suklaan ruskeaksi. Itse olin blondi monta vuotta ja halusin että tukka oli mahdollisimman vaalea, mutta sen ylläpito oli vaikeaa kun tukka alkoi aina kellastumaan. Lisäksi tukka oli TOSI huonossa kunnossa jatkuvan vaalentamisen takia. Päätin sitten värjätä tukan ruskeaksi enkä ole päivääkään katunut! Tukka on kiiltävä ja hyväkuntoinen :)

    ReplyDelete
  10. Iha on ymmärrettävää kun blondista värjätään ruskeet tai ylipäänsä tummemmat niin eritoten kaupanväreillä se sit taittaa tosi helposti vihreeks. Tää on niin tuttu näky :D mutta hyvältä nuo näyttää! Suosittelen ens kerralle tämmösiä muutoksia varten ihan kampaajakäyntiä. Siellä ammattilaiset osaa sävyttää ne oikein :-) Kaupan väreissä ja kampaamon väreissä kun on vissi ero :D

    ReplyDelete
  11. Laita sitruunamehua (yksi kokonainen) shamppoon sekaan ja laita päähän se vie vihreyden pois vaikka kuulostaakin erikoiselta!!:)

    ReplyDelete
  12. BLONDIT TAKAS!!!!!!!! Heti!! Miljoona kertaa paremmat

    ReplyDelete
  13. itellä oli keskiruskeet hiukset vielä jouluna, mutta sitten annoin värin vaan kulua ja kohta oon takasin omassa värissäni ja sitten lisäilenki raitoja, saavutan siis unelmahiukseni 2013 talvelta! se oli ihana väri se:-D oma väri+raidat <3 parasta siinä, kun ei tarvii ku värjätä vaan raitoja välillä takasin. koko pää ei siis rasitu ollenkaan näin. kyllä tuokin ruskee piristyy jos siihen raitoja laitat:)

    ReplyDelete
  14. kaikki täällä rääkyy blondia takas. ite ehdottaisin että repäisisit vielä kovemmin ja värjäisit vielä tummemmaksi :D blondit on ihanat mutta käviskö tähän sana yolo?

    ReplyDelete
    Replies
    1. YOLO! :D Mun mielest nää ei oo ees hirveen pahat, tai siis loppupeleis ei se hiusväri ihmistä hirveesti muuta, ku kasvot pysyy kuitenki samana. Halusin vaa jotai radikaalist muutosta ihan hetkeks vaa ja teki kyllä hyvää. Nyt oon taas valmis kyl palaa takaisin blondin maailmaan, kyl se vaan on se mun juttu ♥ :D

      Delete
  15. hui kauhea mitä kommenttia jotku on tänne laittanu että oot pilannu sun hiukset?! et todellakaan! musta vaalea sopii sulle hyvin ja nyt kun oot laittanu tohon vain yhen värin väliin, niin veikkailisin että ihan yhdelläkin vaalennuksella saat takaisin sen sun entisen värin mikäli vaan haluat :-) toisaalta jos alat tykkäämään tosta väristä, niin ens kerralla kannattaa valita väriksi jokin hiukan punertavaan menevä, koska vaalennuksen päälle laitettu vaaleanruskea menee todella helposti vihreäksi, jos sitä punaisuutta ei siinä värissä ole. myös maskit on tosi hyviä väliaikaisia pelastajia ton värin suhteen, jos et halua heti alkaa uudestaan värjäilemään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. siis mä en ees tiiä miks menin värjää, teki vaa mieli hetkeks jotai oikeesti radikaalista vaihtelua ja tää kyl piristi :D Uskon, et aika hyvin kuluu tää väri muutamassa pesussakin. Ensi viikolla ajattelin kuitenkin varata ajan kampaajal ja mennä ehkä pistää vaaleita taitoja paljon päähän! :)

      Delete
  16. Tummemmat sopii sul ehkä jopa paremmin ku vaaleet :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihmiset on vaan niin tottunu, et mul on blondi, mut niin oon kyl mäki:D Kyl se blondi on kyl kuitenki se mun juttu, sopii luonteesee yms :D

      Delete
  17. Moi :) mulle kävi ihan samalla tavalla kun värjäsin tummanvaaleiksi että niistä tuli vihertävät! Älä tee mitään, väri alkaa haalistua pesussa ja niistä tulee muuten upeen väriset! mutta älä värjää hopeeshampoolla :) itelläni on kans päässä tummanvaaleeta, (itelläni oli ennen kanssa ihan blondi) ja oon saanut tosipaljon kehuja kuinka kivalta näyttää ja kuinka luonnollinen se on! ja oon saanut hirveesti katseita miehiltä?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Katseita miehitä! :D Ihana! Mut joo, ite aattelin et pesen nyt hiuksii muutaman kerran ja katon sit ens viikolla, että miltä näyttää:) Haen itekki nyt ehkä semmosta lunollisempaa lookkia, ja todennäköisesti en värjää tähän päälle kokonaan blondia, vaan meen kampaajal laittaa raitoja! :)

      Delete
  18. mitäää! mun mielestä noi näyttää tosi kivalta! :D

    ReplyDelete
  19. Noi on ihan kivat, mut sulle ehkä sopii kuitenki blondi paremmin :) voisit kokeilla värjätä tyveä tummaksi tai kokeilla sellasta luonnollisempaa vivahteikasta blondi!

    ReplyDelete
  20. musta toi tummat on kivemmat ku blondi! :D

    ReplyDelete
  21. kääks minkä merkin hiusvärillä sä värjäsit nuo? mulla on ihan vähän sun tuota blondia tummempi tukka ja mulla on lorealin sublime mousse "houkutteleva tummanvaalea" et uskallanko vetästä vai saankohan mäkin vihertävän tukan..? :D sun tuo entinen blondi oli niiin ihana et haaveilin itelleni sellasta mutta mulla ei pysy blondi kirkkaan puhtaana :/ mut sulle voisin hyvin kuvitella sitä blondia ja jotai tummempaa sekasi jos jotain vaihteluu haluut! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just tolla samalla värillä värjäsin!!!:-) mut kannattaa kokeilla ! Tommonen kaupan väri reagoi kuitenki ihan eri tavalla kaikilla :)

      Delete
  22. Voih kyl vaalee nappaa enemmän! Itse kokeilin joulukuussa kanssa vähän tummempaa tukkaa ja se olikin seuraavana päivänä takas vaalea :-D t. Blondi 4-ever

    ReplyDelete
  23. Pakko sanoa että näytät tajuttoman hyvältä brunettena! :-D

    ReplyDelete
  24. Oli pakko tulla kommentoimaan tähän vaikka tää onkin jo vanha postaus. Mun mielestä toi brune näyttää tosi kivalta !(: Näytät jotenkin vanhemmalta :D Oon itse vaaleahiuksinen, mutta mulla on tosi paljon raitoja päässä ja vähän tummempi tyvi. Omasta mielestäni erisävyiset raidat saa hiukset näyttämään paljon eloisimmilta ja ehkä jopa luonnollisimmilta kuin yksivärinen tukka (: Jos haluat vielä vaaleammat hiukset mitä sulla nyt on, niin raitoja vaan päähän (niikuin sulla taitaa ollakkin jo) ! Vaaleita ja vaikka vähän kinuskinvärisiä (:

    ReplyDelete