© Layout by Julia E.

NEW COAT

14 March 2015

Mä istun tällä hetkellä töissä tauolla ja päätin tähän väliin postata nämä luonnoksiin unohtuneet asukuvat ja kertoa hiukan tän hetkisistä fiiliksistä... Mulla oli eilen Venäjän kirjotukset ja yllättävän hyvin meni, vaikka tiedänki jo muutaman virheen, minkä menin tekemään. Nyt odottelen vaan sit niitä tuloksia... APUA! Enään on jäljellä matikka ja se onki sit vähän haastavampi juttu, sillä en oo VIELÄKÄÄN alottanu lukemista. Ne kirjotukset on kuitenki jo tulevana keskiviikkona ja tässä lähipäivinä on niiiiin paljon kaikkea muutakin, että saa nähdä mitä lukemisen suhteen käy. Ärsyttää oma tyhmyys.. Sillä jos olisin jaksanu lukea, niin oisin voinu odottaa matikasta ihan kohtalaisen hyvää  numeroa, mutta nyt kun ei oo sitä laskurutiinia, niin toiveena on ainoastaan päästä läpi. Toisaalta aina on myös uusiminen mahdollisuutena jos haluun joskus sitä numeroa korottaa. Nyt pitää vaan ottaa itseään niskasta kiinni, kattoo töiden jälkeen illalla kirpparille menevät kamat, ja viimeistään huomenna alkaa laskee matikkaa...

Muistakaa muuten kaikki kellojen ystävät, että huomiseen asti voi vielä käyttää Daniel Wellington sivulta tilatessa koodia "elizavetaa", niin saatte 15% alennusta!:) 
 Untitled Untitled coat h&m || top h&m || jeans bik bok || shoes kenkä plaza || bag h&m || watch esprit

16 comments:

 1. Aivan ihana tuo takki, sopii just sun tyyliin! :)

  ReplyDelete
 2. Ihana takki! (: oon miettiny ton saman mutta valkoisen ostoa! Voitko sanoa, että mikä sulla on tässä takissa kokona, kun pohdin kauheesti 34 ja 36 välillä, kun mun on netistä tilattava ?

  ReplyDelete
 3. tosi söpö takki!:)

  ReplyDelete
 4. Oon ihaillu näitä sun takkeja jo pitkään, ja tuli mieleen et miten pitkä oot? Kun en uskalla tilata netistä tollasia pidempiä takkeja kun kuitenki ne on liian pitkiä... Muistelin ettet kovin pitkä oo vaikka käytät paljon korkoja :) T. yksi 153 senttinen pätkä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä yks 153 tai 154senttinen kans!:-D

   Delete
 5. heeei mistä sun uusimman igkuvan ihana raita-sifonki paita on? (vai onko ne ees yhdessä) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se raitapaita on cubuksesta ja siel alla oleva toppi on bikbokista, eli ne on siis eriksee :)))

   Delete
 6. Ooh toi takki sopii sulle niin hyvin! Oon lukenut sun blogia (ja vanhaa blogia) ikuisuuden, mutta en tiiä miks oon kommentoinut vaan pari kertaa! Sulla on niin mahtava tyyli ja tykkään sun kuvista tosi paljon <3 :-)!


  www.herstylishlife.com

  ReplyDelete
 7. Sulla on kyllä niin kivoja takkeja! :)

  ReplyDelete
 8. Mulla sama takki, pitääkin kokeilla punaisen paidan kanssa, näyttää kivalle.

  ReplyDelete
 9. Kiva kuulla, että jollain muullakin on jäänyt matikan "lukeminen" vähälle.... t. toinen samassa jamassa

  ReplyDelete
 10. Aivan ihana toi takki ja älyttömän kiva asuyhdistelmä♥

  ReplyDelete