© Layout by Julia E.

SYYS-, LOKA-, MARRAS JA JOULUKUU

20 February 2015

APUAAA! Oon ihan unohtanu, että tälläinen kummitteee vielä luonnoksissa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!:-D
Untitled
Syyskuussa oli vielä sen verran lämmin, että pärjäsi ihan hyvin ilman takkia. Innostuin silloin huulipunien käytöstä ja syysvaatteiden ostamisesta ♥ Tuli myös pyörähdettyy Helsingissä pariin otteeseen, muttä myös Turussa TJ100 bileiden merkeissä. Bileiden jälkeen koitti sitten ne pitkään ei niin odotetut ylppärit... Siellä mä istuin eväskorin kanssa ja yllättävän hyvin meni!
Untitled
Lokakuussa nautittiin ihanista syksyn värikkäistä maisemista, vietettiin syyslomaa, ostin vihdoin uuden puhelimen, pyörähdin Helsingissä indiedaysin päivä tapahtumassa ja ilta gaalassa, innostuin kuvaamaan asukuvia enemmän ja nauttisin arjen rutiineista.
Untitled
Marraskuussa tein ison päätöksen ja tämä oma blogi sai silloin alkunsa.♥ En oo missään vaiheessa katunu päätöstä, sillä jossain vaiheessa tämä iso askel olisi kuitenkin tullut vastaan. Tällöin myöskin odoteltiin jännittyneinä yo-tuloksia ja Waltterin jatko-opiskelu paikkakin selvisi...
Untitled
Joulukuussa Reetta järjesti taas Cecilissä blogikirppiksen, johon pääsin osaistumaan muiden ihanien bloggaajien kanssa!♥ Ja no mitäs muutakaan siihen joulukuuhun kuului.. pikkujouluja, kynttilöitä, lunta, jouluvaloja, lomailua, alennuksia, lahjojen ostamista, kiirettä ja kuitenkin myös rentoutumista!

TÄSTÄ ja TÄSTÄ pääsette katsomaan edelliset osat vuosikatsauksesta.

13 comments:

 1. Hei millon ois taas järkkäämässä blogikirppistä? :) ois kiva, jos sinne tulis monta bloggaajaa niinkuin sillon yks kerta oli ainakin sä, nora ja toinen nora!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiedä blogikirppiksestä, mutta ajattelin viedä joku viikko ehkä omat kamat radiokirppikselle. Ilmottelen siitä sitten tarkemmin täällä blogin puolella jos kiinnostaa !:)

   Delete
 2. Niin ihania kuvia! Sä sit vaan oot niin kaunis <3

  ReplyDelete
 3. Niin ihania kuvia! <3

  Ja Noora siellä ylemmässä kommentissa, uskoisin, että seuraava blogikirppis tulee toukokuussa viimeistään. :)

  ReplyDelete
 4. heei mistä ekan kollaasin ekan kuvan pooloneule on?

  ReplyDelete
 5. Ois super kiva jos veisit radiokirppikselle myytävää, täällä olis innokas ostaja turusta! :) sun blogi on aivan ihana, tää on mun ehdoton lemppari :)

  ReplyDelete