© Layout by Julia E.

PIKAISET KUULUMISET

10 October 2019

Untitled

Edellis viikkolla kalenteri pursui menoja... Useampi työpäivä, huikeita blogitapahtumia (mummojen neulontakoulu + giniä sekä illallinen Magussa), treffejä kavereiden kanssa, jotka vierähti yllättäen iltamyöhään asti ja viikonloppunakin menoa sekä perjantaina, että lauantaina. En kuitenkaan valita, sillä kyllä ystävien näkeminen antaa energiaa pitkäksi aikaa! Perjantaina treffasin Sallan kanssa, launataina juhlittiin isolla kaveriporukalla ja sunnuntaina löhöiltiin Nean kanssa meidän sohvalla. Tää viikko ja etenkin viikonloppu oli täynnä juuri sitä, mitä kaipasin tähän hätään!

Untitled

Viime viikko ei mennyt yhtä energisellä fiiliksellä, kuin edellisviikko, sillä sairastuin heti alkuviikosta flunssaan. Maanantaina olin vielä normaalisti töissä, tiistaina illalla käytiin Joker -elokuvan kutsuvieras ennakkonäytöksessä, mutta heti sen jälkeen mulla nousi kuume, mikä veti mut sängyn pohjalle koko loppuviikoksi. Mulla ei onneksi ollut mitään menoa koko viikolle, paria työvuoroa lukuunottamatta, joten päätin sairastaa juuri sopivasti silloin. Leffasta sen verran, että oli kyllä hyvä! Kantsii käydä katsomassa!

Untitled

Sunnuntaina alkoi olla jo paljon parempi olo ja koska neljän seinän sisällä istuminen monta päivää putkeen alkoi pikkuhiljaa tympimään, päätettiin lähteä Waltterin kanssa kahville. Tottakai meidän lemppari paikkaan eli Succes -kahvilaan.<3 Jätettiin tällä kertaa Masha kotiin ja nautittiin ajasta ihan vain kaksin.

Untitled

Tällä viikolla aloitin siivousprojektin, jonka tarkoituksena on käydä kaikki kaapit läpi ja hankkiutua kaikesta turhasta eroon... ja niinpä töiden ja kyseisen projektin parissa on vierähtänyt koko alkuviikko! Vaikka siivousprojekti on edelleen kesken, niin on jo nyt ihan älyttömän hyvä fiilis, kun on karsinut paljon kaikkea ylimääräistä pois. Mä oon luonteeltani vähän hamstraaja, joten tällainen karsiminen ei oo mikään ihan helppo juttu mulle.

No comments:

Post a Comment