© Layout by Julia E.

TÄYDELLINEN VIIKONLOPPU

27 October 2019

Perjantaina, niin kuin oikeastaan koko viikonloppuna, ulkona satoi vettä ja oli kylmä, joten Natan kanssa sovitut kahvittelut vaihtuivat aika nopeasti lounastreffeiksi. Ei tarvinnut kauaa miettiä paikkaa tai annosta, sillä mikään ei lämmitä kehoa ja mieltä yhtä paljon kuin bar ysin tom yam -keitto! Ollaan Natan kanssa törmäilty paljon pr -tilaisuuksissa, mutta oli ihanaa pitkästä aikaa ihan ajan kanssa istahtaa alas vaihtamaan kuulumisia. Illalla käytiin vielä Waltterin kanssa treenaamassa ja sen jälkeen harju 8:ssa yksillä. Ihanaa kahden keskeistä laatuaikaa. Vaikka asutaankin saman katon alla, niin harvoin sitä arkena kerkeää oikeasti antaa sille toiselle aikaa, ku aikataulut menee ristiin rastiin.

Lauantaina nukuttiin suht pitkään ja lähdettiin kahdentoista aikoihin Waltterin, Laurin, Apen ja Mashan kanssa mökille. Oli ihanaa päästä muutamaksi tunniksi pois kaupungin hälinästä rentoutumaan luonnon keskelle. Sade ropisi melkein koko päivän, mutta se ei menoa haitannut. Käytiin sienestää, tehtiin ruokaa, pojat kävi uimassa ja ihan vaan oltiin. Parasta koko reissussa oli varmaan se, että Masha pääsi vapaan juoksemaan! Voi sitä ilon määrää... Illaksi palattiin kotiin ja itse lähdinkin melkein heti kotiin päästyäni Saran kanssa Bonelessin järkkäämään iltaan, missä vierähtikin sitten koko ilta yli puolen yöhön asti. Aivan ÄLYTTÖMÄN hyviä smash burgereita, juomaa, musiikkia ja tyyppejä. Täydellinen yhdistelmä!

Tänään aamulla suuntasin koko päiväksi töihin ja pakko myöntää, että ei harmittanut ollenkaan! Ulkona oli ihan mälsä keli, mulla ei ois ollut muutakaan tekemistä ja no tuplapalkka motivoi kans ihan omalla tavalla. Kohta suunnataan vielä koko perheen voimin iltalenkille... meni vähän myöhäiseksi, mutta ei se mitään! Aika kiva viikonloppu kaikin puolin. Jos saisin itse päättää, niin viettäisin jokaisen viikonlopun tällä kaavalla! Okeiokei... ehkä yhden jutun muuttaisin! Aurinko ois voinut edes jossain välissä pilkahtaa esille, mutta muuten aika bueno!

IMG_7560 IMG_7544 Untitled IMG_7532 IMG_7469 IMG_7490 Untitled IMG_7433 Untitled IMG_7417

2 comments:

 1. Aivan ihana tunnelma näissä kuvissa, alkaa itsekin kaipaamaan mökille!

  ReplyDelete
 2. Kuulostaapa kivalta :) Ja ihania syyskuvia myös!<3 Me nautimme perjantaina Lumikuningatar baletista ja ulkona syömisestä, ja loppuviikonloppu menikin kotoillessa, ihan parasta välillä sekin!:)
  Mukavaa viikkoa,
  Ida Kotona kuapungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  ReplyDelete