© Layout by Julia E.

HYVÄÄ OLOA LIIKUNNASTA

29 October 2019

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kuntokeskus Liikun ja Indieplacen kanssa.

Harrastin nuorena taitoluistelua ihan tosissaan ja treenasin kuusi kertaa viikossa parin tunnin ajan. Totuin siihen, että treenataan porukassa valmentajan opastuksella ja siksi harrastuksen lopettamisen jälkeen oli todella vaikeaa löytää se oma tapa treenata. Aina silloin tällöin innostuin treenaamisesta, hankin salikortin, mutta parin kuukauden jälkeen innostus lopahti ja sitten pitkän tauon jälkeen kokeilin taas uudestaan ja uudestaan...

Innostus urheilua kohtaan lähti aikoinaan usein peilikuvasta tai siitä, että yritti päästä kesäkuntoon ja koska tuloksia ei tapahtunut parissa viikossa, innostus lopahti ja sitten unohdettiin urheilu taas vuodeksi tai jopa kahdeksi. Mua ei siis ulkonäkökeskeinen ajattelu saanut motivoitua tarpeeksi.

Untitled Untitled


En muista tapahtuiko viime vuonna jotain erikoista, mutta päätin vaan eräänä päivänä aloittaa urheilemisen hyvän olon takia. En halunnut maata enää sohvalla joka ilta väsyneenä, vaan halusin liikunnalla edistää omaa hyvinvointiani ja saada lisää virtaa arkeen. Päätin toisin sanoen alkaa pitämään rakkaasta kropasta hyvää huolta, ennen kuin on liian myöhäistä! Aloin urheilla. Aloittaminen ja salille raahautuminen oli tottakai vaikeaa, kun ei rapakuntoisena tiennyt mitä tehdä ja millä tavalla ja siksi päädyin kuuntelemaan kehoa ja tekemään monipuolisia treenejä. Lenkkeilin, kävin uimassa, luistelemassa, ryhmäliikunnoissa, kuntosalilla, pelaamassa sulkapalloa, joogasin kotona ja mitä kaikkia näitä nyt on.


Untitled

Hyvä muistutus meille ihan jokaiselle: ''Olet hyvä just noin''

Untitled


Kului kuukausi, kaksi, kolme... ja huomasin, että aloin saamaan urheilusta sitä hyvää oloa, jota lähdin viime syksynä tavoittelemaan. Tästä urheilun aloittamisesta on kulunut nyt vuosi ja huomaan, että olen nyt vihdoin monen vuoden yrittämisen jälkeen saanut urheilun takaisin osaksi mun arkea, enkä haluaisi luopua siitä mistään hinnasta. Enää tätä ei voi kutsua pelkäksi hetkelliseksi innostukseksi, vaan urheilu on todellakin osa arkea.

Nyt kun treenaaminen on ollut aika lailla säännöllistä oli ihanaa saada kuntosalijäsenyys kaupallisessa yhteistyössä Kuntokeskus Liikun kanssa Salon toimipisteeltä. Salossa tulee kuitenkin käytyä aika usein moikkaamassa vanhempia ja ystäviä ja siksi onkin ihanaa, että jatkossa ei tarvitse skipata treenejä Salo viikonloppujen ajaksi, vaan pääsee treenaamaan myös siellä. Kuntokeskus Liikku on täysin kotimainen yritys ja toimipisteitä on jo yli 20 ympäri maata. Syksyn aikana niitä avataan vielä muutama lisää ja ensivuodellekin on jo tiedossa uusia paikkoja. Toivottavasti saatais pian Liikku sali myös tänne pääkaupunkiseudulle.


Untitled Untitled


Liikkuun pääsee ilmaiseksi tutustumaan joka viikko maanantaista keskiviikkoon kello 16-19 välisenä aikana, jolloin paikalla on ohjaaja, jolta voi kysellä neuvoja. Liikusta on mahdollista saada myös oma henkilökohtainen valmentaja (maksullinen) joka auttaa jokaista pääsemään tavoitteisiin fiksusti ja turvallisesti. Valmentajalta saa apua alkuun pääsemiseen, varmuutta liiketekniikoihin, sekä vaihtelevuutta ja tuloksellisuutta harjoitteluun.

Olen nyt pariin otteeseen kerennyt käymään Liikku salilla ja se on ollut kyllä positiivinen kokemus. Erittäin avara ja viihtyisä sali, mikä on täynnä söpöjä yksityiskohtia, kuten tsemppilauseita kaapin ovessa ''olet hyvä just noin''! Suosittelen siis lämpimästi testailemaan kyseistä kuntosalia jos sellainen jostain läheisyydestä löytyy! Kuntokeskus Liikussa kaikki otetaan vastaan avoimin mielin kuntotasosta riippumatta ja jokainen saa tarvitsemansa tuen valmentajilta ja Liikun henkilökunnalta.


Untitled Untitled

No comments:

Post a Comment