© Layout by Julia E.

TIISTAIKUULUMISET

15 October 2019

Kello on 13:13. Istun sohvalla, tuijotan tietokoneen näyttöä jo tunnin verran ja Masha nukkuu tyytyväisenä vieressä. En oikein tiedä, mitä kirjoittaisin, ku tuntuu, että mulla on kerrottavaa täällä vaikka kuinka paljon. En kuitenkaan jaksa just nyt alkaa raapustelee mitään kilometrin pituista postausta, joten ehkä mennään tällä kertaa ihan vaan pikaisilla tiistaikuulumisilla.

Mulla on tänään vapaapäivä ilman minkäänlaisia suunnitelmia ja Waltteri meni vasta iltavuoroon, joten päätettiin vetää aamulenkki yhdessä. Nappasin mukaan myös pitkästä aikaa kameran ja otettiin siinä samalla muutamat kuvat, joista huokuu ihanan syksyinen fiilis! Syksy on ollut yleensä sellaista aikaa, jolloin tykätään ottaa Waltterin kanssa paljon kuvia, mutta tänä syksynä en oo vielä oikein kerennyt/jaksanut raahautua kuvaamaan. Ehkä me otetaan nyt pieni ryhtiliike tähän hommaan! Mulla on myös tullut sellainen ongelma vastaan, että en oikein jaksa raahata enää tota Canonin kameraa mukanani ja siksi mietin, että pitäisikö hankkia tähän keväällä yhteistyön merkeissä saatuun Olympuksen kameraan joku toinen linssi ja alkaa käyttää tätä. Pienen koonsa ansiosta, tätä olisi paljon helpompi ja kätevämpi kantaa mukana. Ehkä sitä sit tulis kuvattua vähän enempi ja sitä kautta myös postattua tänne vähän useemmin.  En tiedä... täytyy miettiä!

Seuraavaksi ajattelin sulkea hetkeksi koneen, tehdä itselleni välipalaa ja lukea hetken aikaa kirjaa. Oon huomannut, että vietän ihan liikaa aikaa koneella ja kännykällä ja siksi pyrin jatkossa kaikin tavoin vähentää tätä huonoa tapaa. Lukemisen lisäksi ajattelin tänään vähän siivota, hoitaa muutaman kohdan pois to do listalta, pestä pyykkiä ja toivon myös saavani paikan haluammaltani ryhmäliikuntatunnilta. Eilen illalla jonossa ennen mua oli vielä 22 henkilöä ja nyt siinä on enää 8... Eli toivo elää!

Mulla on urheilemisesta melkein kolmen viikon tauko sairastelun vuoksi ja pakko myöntää, että on kyllä vaikeaa palata taas siihen normaaliin arkeen ja urheilemisen pariin. Eilen käytiin Mashan kanssa ihan pienellä juoksulenkillä ja illalla joogattiiin vielä Waltterin kanssa kotona, joten nyt on ainakin otettu jo yksi askel eteenpäin. Tänään olisi tarkoitus mennä Body combat tunnille, jos vaan paikka mulle vapautuu! Ahh... kyllä mä vaan niin kovin odotan jo sitä jumppaa, vaikka tuun olee varmasti aivan loppu. Ainakin saan sitten hyvällä omatunnolla löhöillä illalla ja katsoa Love Island -paatösjaksoa.

Loppuviikosta mulla on pari pr -tapahtumaa, joihin suunnittelin meneväni, pari työpäivää ja jälleen kerran kavereiden tuparit eli ihan kiva loppuviikko tiedossa!

PA150139 Untitled Untitled Untitled PA150108 Untitled

1 comment:

  1. Ihanaa että oot taas kirjotellu enemmän :) pidän sun blogista paljon! Must kiinnostas postaus just urheilusta ja ruuasta esim. mitä syön päivässä/viikossa tai miten urheilen viikossa ym. Miten muuten sun opiskelut? Opiskeletko vielä? (En löytänyt ainakaan postausta aiheesta) hyvää syksyä teille kolmelle <3

    ReplyDelete