© Layout by Julia E.

SYKSYN SUOSIKIT PUKEUTUMISESSA

25 September 2019


Ruututakki. Pari viikkoa sitten kiikutin tuon kuvissa näkyvän ruututakin kotiin ja siitä asti se on ollut kyllä erittäin kovassa käytössä, mutta niin se on ollut kyllä monella muullakin! Aika monelle tuttu takki, löytyy myös omasta vaatekaapistani, sillä  en vaan voinut kävellä tuon ohi kaupassa, kun hintaakin sillä oli vain kolmekymmpiä. Menee kyllä heittämällä syksyn suosikkeihin!

Huppari. Ja etenkin musta huppari nousee hyvänä kakkosena suosikiks! Voisin elää pelkästään hupparissa, sillä se sopii aivan kaikkeen ja näyttää musta aina tyylikkäältä. Oli se sitten yhdistettynä treenivaatteisiin tai puettuna vaikka korkkareiden kanssa. Musta huppari toimii siis aina!

IMG_6539 Untitled

Nahka. Mä rakastan kaikkea nahkaista ja syksyssä parasta onkin juuri se, että lämpimien kelien jälkeen voi vihdoin vetää nahkavaatteet päälle! Nahkatakit, housut, liivi... Nahkapöksyjen lisäksi syksyn yhtenä suosikkina toimii nahkapanta, jonka bongasin jokin aikaa sitten zarasta. Onnistuin hävittää viime talvena parikin nahkapantaa, joten toivotaan nyt, että tällä pannalla on vähän pidempi historia. Ehkä kolmas kerta toden sanoo!

Kultaiset korut. Mä kallistuin ennen valitsee aina hopeiset korut ja kulta tuntui aina olevan jotenkin vähän too much. Nyt loppukesästä mä kuitenkin päätin vaihtaa mun lävistyskorut kultaisiin ja siitä asti oon käyttänyt pelkästää kultaisia koruja. Saa nähdä, että onko enää paluuta hopeeseen vain onko tää vaan tällainen hetkellinen ilmiö...

IMG_6654 Untitled

Lenkkarit. Tai no sanotaan nyt, että kaikki mukavat kengät! Syksyn tullessa ja kelien kylmetessä, muuttuu entistä mukavuudenhaluisemmaksi ja siksi suosin silloin lämpimien vaatteiden lisäksi myös mukavia kenkiä. Hullua ajatella, että joskus en pukenut jalkaani mitään muuta kuin korkkareita ja huvittavinta oli se, että ajoin jopa skootteria korkkarit jalassa! Musta on tullut varmaan ihan mummo, ku mukavuus menee kaiken muun edelle ja jopa viikonloppuna ulos lähtiessä puen mielummin martensit korkkareiden sijaa!

Kangaskassi. Mulla on aina koko omaisuus mukana ja koska en omista tällä hetkellä (en oo pariin vuoteen tai jopa muutamaan vuoteen omistanut) mitään kivaa laukkua, niin siksi kangaskassit ovat olleet kovassa käytössä! Etenkin tämä nanson ihana kangaskassi, jonka sain pari viikkoa sitten nanson aamupalatilaisuudesta, on mennyt muiden kassien ohitse ihan heittämällä! Alkaa meinaa tulla ne kaiken väriset marimekon kassit korvista ulos!

IMG_6659 Untitled

Ray Banit. Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä on tottakai mun Ray Banit! Ne on kyllä ehdottomasti mun ikisuosikit, joita käytän ympäri vuoden! Best lasit ikinä!

Tämä asu. Tässä asussa tuli esille kaikki mun syksyn suosikit ja ei siis mikään ihme, että viime viikkoina oon käyttänyt melkein ainoastaan tätä asua pienillä variaatioilla. Välillä nahkahousujen sijaan on ollu farkut jalassa ja hupparin tilalla neule. Muuten oon sit näyttäny aika lailla samalta kaikki päivät parin viikon sisällä, mutta ei se väärin oo!

IMG_6583
huppari cubus || housut na-kd || takki h&m || kengät zara || kangaskassi nanso || panta zara || arskat ray ban 

1 comment: