© Layout by Julia E.

RENTOUTTAVA VIIKONLOPPU

16 September 2019

Mulla ei ollu mitään suunnitelmia viikonlopulle, mutta ehkä ihan hyvä niin. Kaikki meni omalla painollaan ja loppupeleissä kulunut viikonloppu oli yksi parhaista vähään aikaan. En tehnyt mitään sen kummempaa, mutta ehkä semmoinen kiva balanssi kaiken suhteen, ilman ahdistavia aikatauluja oli juuri sitä mitä tähän hätään kaipasin. Viikonlopun aikana tuli siis ladattua akkuja, mutta myös tehtyä kivoja juttuja.

Perjantaina aamupäivästä kävin Liisan kanssa kahvilla, kiertelemässä kirppareita ja lounaalla unicafessa. Oli ihanaa päästä vaihtamaan taas kuulumisia ja treffit kruunasi ihanat löydöt, jotka tehtiin uffilla. Käytetyn aarteen löytäminen pistää hymyilyttämään ja siitä olikin sitten hyvä suunnata Elixialle tekemään viikon viimeinen treeni hymyssä suin. Mun oli tarkoitus löhöillä perjantai-iltana ihan vaan kotisohvalla, mutta Sini pyysi mut ja Lindan hänen luokse viettää iltaa, joten treenin jälkeen kävin pikaisesti suihkussa, vedin mukavat vaatteet päälle ja lähdin Sinille. Ihanan rentouttava rupatteluilta tuli vietettyä tyttöjen kanssa ja vaikka meidän kokkaukset eivät alkuun hirveän lupaavalta vaikuttanu... niin onnistuttiin (tai siis Linda onnistui) kuitenkin loihtimaan meille ihan älyttömän hyvää pestopastaa! Pakko myöntää, että oli parasta pestopastaa ikinä!

Lauantaina oli ihanaa herätä rauhassa uuteen päivään ja kiva, että perjantai-iltanana ei vierähtänyt yhtään puoliyötä pidemmälle. Käytiin lauantaina tuttuun tapaan Mashan kanssa pitkällä metsälenkillä ja lähdettiin sitten koko perheen voimin keskustaan syömään korvapuusteja. Mä en yleensä tykkää korvapuusteista tai pullista, mutta succes -kahvilan korvapuusteja mä en pysty vastustaa! Kun masut oli täynnä, käytiin vielä pienellä kävelyllä ja kiertämässä Redissä parit kaupat. Illaksi heitin Waltterin kaverille, itse hain sipsejä ja rojahdin sitten sohvalle nauttimaan olostani. Nyt on jo useampi viikonloppu vierähtänyt ilman juhlimisia ja on kyllä tehnyt hyvää. Ihan selkeästi meneillään nyt kesän jälkeen tällainen akkujen lataus kausi... eli selkeesti syksy on nyt alkanut!

Sunnuntaina töiden jälkeen käytiin vielä Lintsillä pelaamassa Waltterin kanssa ammuntaa niin pitkään, kunnes voitettiin pehmolelu kotiin viemiseksi (tällä kertaa neljäs kerta toden sano) ja sen jälkeen suunnattiin BLINIt nimiseen ravintolaan syömään ihania mäti blinejä ja borshkeittoa. Täydellinen lopetus ihanalle viikonlopulle! Näillä hyvillä fiiliksillä onkin nyt ihanaa aloittaa uusi viikko! Palaillaan!<3

IMG_6142 Untitled IMG_6106 IMG_6072
Untitled
IMG_6138 IMG_6183 IMG_6159 Untitled IMG_6102

No comments:

Post a Comment