© Layout by Julia E.

UUSI TYÖNURKKAUS

05 December 2017

Yhteistyössä Ellos

Viikonloppuna vietettiin pikkujouluja, pystytettiin joulukuusi, paketoin neljä ensimmäistä lahjaa, huomenna juhlitaan jo itsenäisyyspäivää, kahden viikon päästä alkaa joululoma ja pian onkin jo joulu ja uusi vuosi. Aika rientää ihan hurjaa vauhtia eteenpäin ja mä kovin yritän pysyä tahdissa mukana. Ensi viikolla on kolme tenttiä, heti viikon alussa ja niihin pitäisi jo kovaa vauhtia olla lukemassa, mutta tässä mä vaan istun ja ihmettelen. Tää syksy on tuntunut jostain syystä todella raskaalta ja sen takia ei meinaa enää voimat ja motivaatio riittää viimeiseen rutistukseen. Onneksi tässä on myös paljon kaikkea kivaa tiedossa, mikä varmasti auttaa jaksamaan!

Mä yritän moneesti hakea sitä jaksamista ja motivaatiota, mitä oudoimmista jutuista... Joskus palkitsemalla itseäni herkuilla tai esimerkiksi laittamalla työnurkkauksen uuteen uskoon! Näin opiskelijana ei oo varaa mihinkään suuriin muutoksiin, mutta ihan pienilläkin jutuilla saa aika paljon aikaan! Alkusyksystä me vaihdettiin makkarissa hieman järjestystä ja hiukan myöhemmin mä tilasin yhteistyön merkeissä Elloksen sivuilta meidän makkariin uuden maton ja lampun työpöydälle. Sen jälkeen siirtelin vielä hiukan kasvien paikkoja ja tadaa! Tuli ihan uuden näköinen työnurkkaus, jossa jaksaa taas hitusen verran enemmän puuhastella.

Ennen työpöytäni näytti siis TÄLTÄ eli mustaa väriä ja kasveja on tullut lisää ja samalla nurkkauksesta on tullut mielestäni paljon viihtyisämpi. Pienillä muutoksilla kivaa piristystä!

IMG_5524 IMG_5476 Matto TÄÄLTÄ // Lamppu TÄÄLTÄ IMG_5440 IMG_5540 IMG_5520 IMG_5509 IMG_5445 IMG_5626

(Tämä postaus sisältää mainoslinkkejä)

No comments:

Post a Comment