© Layout by Julia E.

JOULUKUUN ALKUPUOLISKO

13 December 2017

Kamera on nyt pienen tauon jälkeen ollut taas vähän useammin matkassa mukana, joten päätin nyt kerätä sekalaiset kuvat tähän yhteen postaukseen. Toivottavasti tää kameran kantaminen jatkuu, sillä tänne juttujen jakaminen tuntuu taas maistuvan ja nyt kun ihan pian alkaa joululoma, niin on toivottavasti myös aikaa ottaa kuvia ja tulla jakamaan niitä tänne! Nyt kuitenkin pistän tämän tietokoneen sivuun, alan syömään ja lähden ulos, nauttimaan pitkästä aikaa auringosta!
Untitled Nämä kaksi pullaa ovat olleet nyt syksyn aikana yhdessä tai erikseen moneen otteeseen meillä hoidossa ja yks kerta päätettiin ottaa heistä tällainen suloinen kuva. Voitte vaan kuvitella kuinka vaikeeta oli saada nämä kaksi jääräpäätä kuusen eteen istumaan tonttulakki ja sarvet päässä...:-D IMG_6537-2 Pitkästä aikaa saatiin kaikki koolle ja oli niiiin kiva ilta, että jaksan hehkuttaa sitä ainakin vuoden loppuun asti! Omistan parhaat kaverit ikinä! IMG_6392 IMG_6388 ja AI ETTÄÄÄ miten hyviä herkkuja Jemina oli tehnyt ja miten tunnelmalliseks hän oli koko kämpän pistäny meidän pikkujouluja varten IMG_6782 Itsenäisyyspäivä lähi käytiin jo kahdelta, kun päätettiin suunnata Jeminan kanssa syömään. Ruokaillessa vierähti kaksi ja puoli tuntia, minkä jälkeen... Untitled Untitled IMG_6951 IMG_6974 IMG_6967 lähdettiin kävelylle, lämmiteltiin glögiä juoden, suunnattiin Jeminalle katsomaan linnanjuhlia ja sen jälkeen palattiin vielä keskustaan katsomaan ilotulitusta! Pitkä ja unohtumaton päivä! IMG_7139 IMG_7092 Perjantaina vietettiin Ruplan vuosijuhlaa Suomenlinnassa. Niistä juhlista lisää sitten myöhemmin! IMG_7341-2 Lauantaina suunnattiin päätettiin tehdä extempore reissu Saloon. Päästiin näkemään molempien perhettä ja sunnuntaina käytiin Waltterin kanssa katsomassa ekaa kertaa mun pikkuveljen nyrkkeilyottelua.

4 comments:

 1. Moikka Liisa!

  Sun blogia on kyllä tosi kiva seurata ja lukea. Näistä kuvista ja varsinkin teksteistä välittyy niin aito fiilis susta ihmisenä.

  Olis kiva tietää enemmän esimerkiksi sun haaveista ja unelmista tulevaisuuden suhteen. Työ, asuinpaikkakunta?
  Olisi myös kiva kuulla enemmän ja syvällisempiä ajatuksia Helsinkiin muutosta ja fiiliksistä siellä asumisesta verrattuna esimerkiksi juuri Saloon. Millainen suhde sulla on nykyään Saloon? Haluaisitko palata joskus? Muistelen, että jossakin postauksessa kirjoittelit, että Helsinki ei välttämättä tunnu siltä omimmalta paikalta asua. Onko vielä näin vai onko ajatukset muokkautuneet siitä?

  Kaikkea hyvää sulle! Hyvää joulua ja tsemppiä opiskeluihin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana ja sitä samaa sulle myös <3

   Pitää kirjoittaa nämä plus pari muuta ylös ja lähtee alkuvuodesta toteuttamaan yks kerrallaan näitä teidän toiveita! <3 kivaa päästä samalla ajattelemaan omaa tilannetta ja kiva sitten myöhemmin myös lukea omia ajatuksia noista asioista! :)

   Delete
 2. Vitsit miten hienoja kuvia! Käytttätköö lightroomia muokkaukseen?

  ReplyDelete