© Layout by Julia E.

JOULULAHJAIDEOITA

15 December 2017

Yhteistyössä Ellos

Mä rakastan ostaa ja tietenkin myös antaa lahjoja. Ite oon saanut jo aika hyvin ostettua kaikki joululahjat ja päätin nyt tulla jakamaan omia vinkkejä myös teille. Mulla oli suunnitelmissa koota teille kaksi kollaasia, jossa olisi ollut naisten ja miesten lahjat erikseen, mutta koin sen loppu peleissä olevan ihan turha juttu. Tällaisesta neutraalista kollaasista löytyy hyviä lahjoja sekä naisille, että miehille. Aluksi kannattaa toki miettiä, että mitä lahjan saaja tarvitsee, mutta jos ei mitään fiksua tule mieleen, niin kurkkaa kollaasi ja vinkit tästä alapuolelta!

JOULULAHJAIDEOITA2


1. Lyhty tai ylipäätänsä kynttilät, on mun mielestä ajankohtainen lahja näin talvella. Moni meistä harrastaa näin kaamosaikaan kynttilöiden polttelua, joten niille tulee varmasti käyttöä! Kuvassa näkyvä lyhty on TÄÄLTÄ.

2. Tarpeelliset elektroniikkalaitteet. Tarvitseeko rakkaasi kuulokkeita, tulostimen, epilaattorin, suoristusraudan, aktiivisuusrannekkeen tai vaikka polaroidkameran? Kuvassa näkyvät kuulokkeet TÄÄLTÄ.

3. Petivaatteita ei voi koskaan olla liikaa. Uudet pussilakanat, tyynyliinat tai päiväpeite piristää mukavasti jokaisen makuuhuonetta. Kuvassa näkyvä pussilakanasetti TÄÄLTÄ.

4. Tuoksut ja dödöt! Meillä on melkein perinteeksi muodostunut se, että äiti saa joululahjaksi tai siis uuden vuoden lahjaksi pakkasukolta aina uuden hajuveden. Jos on vaikeuksia valita, niin voin sanoa, että nuo molemmat Hugo Bossin tuoksut on mun lemppareita! Miesten tuoksu TÄÄLTÄ, naisten tuoksu TÄÄLTÄ.

5. Lämmin neule. Harvoin tulee ostettua lahjaksi vaatteita, mutta neule on aina toimiva valinta heti marimekon raitapaidan jälkeen. Kuvan neule TÄÄLTÄ.

6. Kello, lompakko tai nahkavyö on hyvä lahja sekä miehelle, että naiselle. Kuvan kello TÄÄLTÄ.

7. Keittiötekstiilit: esiliina, patalappu, keittiöpyyhe tai uunikinnas on asioita, joihin ei itse ikinä raaski käyttää rahaa, mutta sellaisia on kiva saada lahjaksi. Etenkin marimekon keittiötekstiilit iskee omaan silmään. Kuvan patalappu TÄÄLTÄ.

8. Pientä piristystä sisustukseen: pöytälamppu, ruukku, maljakko, säästöpossu tai vaikka taulu. Kuvan lamppu TÄÄLTÄ.

9&10. Pyyhkeet, aamutakki, villasukat ja pyjama on niitä perinteisiä joululahjoja! Itse olen antanut näitä kaikkia joskus lahjaksi! Kuvan pyyhkeet TÄÄLTÄ ja aamutakki TÄÄLTÄ.

11. Miespuoliset ei välttämättä osaa arvostaa Lightboxia, mutta suurinosa tytöistä, joilta tätä ei vielä löydy, ilahtuisi varmasti kyseisestä lahjasta! Lightbox TÄÄLTÄ.

12. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä keittiövälineet. Viinilasit, juustoveitset tai vaikka kaunis leikkuulauta. Kuvassa näkyvä leikkuulauta TÄÄLTÄ.


(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

No comments:

Post a Comment