© Layout by Julia E.

EI MENNYT KAIKKI IHAN NIIN KUIN PITI

23 December 2017

Hetki sitten puhuin täällä siitä, että ollaan pienillä jutuilla piristetty tätä meidän nykyistä kämppää, jossa ollaan nyt asuttu melkein kaksi ja puoli vuotta. Hetken meitä jaksoi piristää uusi matto, työpöydän lamppu, kasvit yms., kunnes eilen nekään eivät enää pelastaneet asiaa. Me asutaan siis ihan rauhallisella alueella Huopalahden juna-aseman lähettyvillä, mutta meidän rappuun tai en tiiä koskeeko tämä koko taloa, on vaa kerääntyny kaikki hullut. Eilen saatiin tarpeeksemme tästä touhusta ja päätettiin aamulla irtisanoa meidän vuokrasopimus. Tää päätös tuli aika yllättäen meille molemmille ja musta tuntuu, että kumpikaan ei oo vielä sisäistänyt tätä asiaa. Emme tiedä mihin muutetaan kuukauden päästä, mutta nyt kävi näin. Ollaan jopa yllättävän pitkään jaksettu katsoa sen rapun touhuja, mutta pari viimeistä päivää, todisti meille sen, että ei oo kovin turvallista siellä enää asua. Tää aika uuden asunnon etsimiseen ei oo ehkä paras mahdollinen, sillä kovin montaa vaihtoehtoa ei oo, mutta aina sitä jotain keksii.

Nykyisestä kämpästä pois muuttaminen harmittaa todella paljon, sillä tää on ollu ihan täydellinen meille. Siitä ehti muodostua erittäin kotoisa kaksio näin kahden ja puolen vuoden aikana... Isot huoneet, hyvin käytetyt neliöt, paljon säilytystilaa ja kaiken lisäksi vielä kohtuullinen hinta, mutta tällä hetkellä omat hermot ja turvallisuus menee kaiken tämän edelle. Onneksi nautittiin siitä vielä tällä viikolla täysin rinnoin. Maanantaina vietettiin tyttöjen kanssa meillä peli-iltaa ja tiistaina lettukestit Waltterin, Laurin ja Elisen kanssa. Toivottavasti kaikki menee putkeen ja päästään juhlimaan uutena vuotena sekä vuoden vaihdetta, että kämpän hautajaisia ystävien seurassa.

Vaikka eilen palautin viimeiset koulutehtävät, tein viimeisen työvuoron enne joulua, tultiin Helsinkiä pakoon tänne Saloon, niin on silti todella stressaantunut olo. Alkuvuosi ei tuu olemaan helpoimmasta päästä, mutta ei ollut myöskään tämä loppuvuosikaan. Alkuvuodesta pieni kaupunkiloma, sen jälkeen monta tenttiä ja kaiken tämän lisäksi vielä se kämpän etsiminen ja muutto. Onneks en ole tämän asian kanssa yksin, vaan vierellä on Waltteri ja ympärillä ystäviä tsemppaassa. Kyllä kaikki varmasti järjestyy ja löydetään itsellemme uusi koti!

IMG_8025 IMG_8072 IMG_7984 IMG_8036 IMG_8009 IMG_8032 IMG_8079 IMG_7933 Pussilakanat TÄÄLTÄ Päiväpeite TÄÄLTÄ Matto TÄÄLTÄ

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

5 comments:

 1. Tsemppiä! Mekin muutetaan yhden häiriköivän naapurin vuoks, vaikka muuten ei olisi tarvinnut muuttaa välttis ollenkaan. Kyllä varmasti löydätte kivan kämpän 😊

  ReplyDelete
 2. Tsemppiä tulevaan, kyllä kaikki vielä järjestyy! :) Voin samaistua teidän tilanteeseen, sillä muutettiin itsekin aiemmin syksyllä pääasiassa levottoman rapun / talon ympäristön vuoksi. Muutto ei tullut mullekaan parhaimpaan mahdolliseen aikaan, sillä oli iso kasa kouluhommia ja töitä ynnä muuta stressattavaa samaan aikaan. Mutta kyllä siitä sitten selvisi ja nyt on hyvä olla uudessa kodissa.

  ReplyDelete
 3. Tsempit teille! Itsekin jouduin juuri Tapiolasta muuttamaan kamalien naapurien takia.. Asunto on oltava sellainen että siellä olonsa turvalliseksi kokee..

  ReplyDelete
 4. Onko maahanmuuttajia?

  ReplyDelete