© Layout by Julia E.

LONDON VIDEO

18 April 2017

Mun oli tarkoitus tehdä meidän reissusta ihan kunnon video, mutta tuli taas kuvattua ihan liian vähän videomateriaalia... Päätin koota kuitenkin ne vähäisetkin pätkät yhteen ja tehdä niistä videon. On seki parempi kuin ei mitään. Mä en vaan ymmärrä ihmisiä, jotka onnistuvat reissussa kuvaamaan videota, kuvia ja vielä snäppiin kaikenlaista... Itse olen reissujen ajaksi lopettanut snäpin käytön ja silti oli ongelmia keretä/muistaa kuvata videoita sekä kuvia. Ehkä mä vielä joskus opin! Nää videot ei oo mun vahvin puoli, mutta musta on ihan kiva tehdä näitä muistoksi itselleen ja jakaa niitä  myös tänne, vaikka ne eivät täysin omaa silmääni mielyttäisi. Ja sanotaan, että harjoitus tekee mestarin, joten ehkä musta tulee vielä se mestari joku kaunis päivä!

6 comments:

 1. hei täähän oli just kiva!! mä tykkään enempi just lyhyistä pätkistä, ni tää oli just bueno :)) toivottavasti mäki pääsen joskus lontooseen, näyttää kivalta!!

  ReplyDelete
 2. Videot on niin vaikeita! 😂Mutta hyvin tässäkin jo pääsi Lontoo-tunnelmaan, ja välillä tällainen lyhyempikin video on just sopiva :) xx

  ReplyDelete
 3. Täähän oli oikein onnistunut! Itse henkilökohtaisesti pidän tällaisista lyhyemmistä videoista koska sellaiset 10-15 minuuttia (tai pidemmät) kestävät alkavat jo puuduttaa :)

  Sä oot jotenkin niin suloinen ♥ Ihanan oloinen reissu teillä :)

  ReplyDelete
 4. Aivan älyttömän ihana video! Vaikutatte Waltterin kanssa niin onnellisilta <3

  ReplyDelete
 5. Tosi kiva video! Ootte niin ihana pari Waltterin kanssa :)

  ReplyDelete
 6. Alko hymyilyttämään niin paljon tuo miten onnellisilta näytätte! aww ihanaa ♥
  Ja ihana Lontoo! Onneksi pääsen sinne taas ensi kuussa heh

  ReplyDelete