© Layout by Julia E.

PIENI HAPPIHYPPELY PELASTI PÄIVÄN

21 April 2017

Tosi streessaantunut olo, huonot yöunet, väsymys... Viikonloppu tuo vaikka mitä kivaa tullessaan, mutta mä en vaan jaksa! Ei oo fiilistä oikein mihinkään ja tekisi mieli vaan käpertyä peiton alle piiloon ja nukkumaan, vaikka ulkona paistaa kauniisti aurinko. En jaksa edes kävellä bussipysäkiltä kotiin, mulla on ihan voimaton olo... Tällaiset fiilikset mulla oli tänään luennon jälkeen tullessani kotiin.

IMG_2022-4

Kiukku puski ulos ja uhrina oli tottakai Waltteri, sillä hän oli ainoa vieressä olija. Mikään ei miellyttänyt kaikki oli suoraan sanotusti paskaa. Sen sijaan, että olisin mennyt nukkumaan päiväunet, päätettiin lähteä Waltterin kanssa ulos nauttimaan kauniista kelistä. Hyvä, että päädyttiin tähän vaihtoehtoon, sillä raitis ilma, aurinko, hyvä seura ja kylmä juoma pelasti päiväni!

IMG_2063-2

Mä piristyin ja nyt kaikki on taas hitusen paremmin. Tätä kevät stressiä ei pienellä ulkoilulla saada pois, mutta nyt on ainakin hetken aikaa parempi olla. Kohta laitan jotain vähän siistimpää päälle ja lähden käymään kaverini synttäreillä. Kauheen pitkäksi aikaa en ajatellut mennä, sillä huomenna on pitkä päivä edessä... Tiedossa on blogijuttuja, jotka huipentuu illan gaalaan ja sunnuntaina vietetään Waltterin kanssa vuosipäivää! Kaikkea kivaa siis tiedossa...

IMG_2077

Ei muuta kuin oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille!

3 comments:

 1. Mä olen huomannut ihan saman, jos on kaunis sää niin mielellään menee ulos :)

  ReplyDelete
 2. Mahtavaa, kun kirjotat näin suoraan! Tuttuja fiiliksiä varmasti aika monelle ;-D Pidä kuitenkin kiva viikonloppu ja ihanaa vuosipäivää teille!♥

  ReplyDelete
 3. Toi on kyllä totta, aurinkoinen ilma saa olon ihmeen paljon virkeämmäksi ja iloisemmaksi :-)

  Muuten, mulla on yksi ongelma jonka kanssa oon taistellut viikkoja.. :/ Miten sä saat sun vaaka- ja pystykuvat molemmat saman levyisiksi?

  ReplyDelete