© Layout by Julia E.

LONTOO

11 April 2017

Meidän reissu vierähti oikein mukavissa merkeissä ja pakko myöntää, että kolme kokonaista päivää on just sopiva aika kaupunkilomalle. Ehtii näkemään ja tekemään kaikenlaista, mutta ei rasita itseään kuitenkaan ihan loppuun. Oltiin perillä jo aamupäivästä, joten meillä oli saapumispäivänä vielä kokonainen päivä edessä. Suunnattiin ensin Waltterin tädin luokse viemään kamppeet ja sitten lähdettiin metrolla keskustaan. Ekana päivänä käveltiin ympäri ämpäri ilman minkäänlaista määränpäätä. Käveltiin monen monta kilometriä ja käytiin siinä samalla katsomassa se pakollinen Big Ben. Tärkein oli siis hoidettu alta pois ja jatkettiin kaikessa rauhassa tutustumista kaupunkiin. 

Toisena päivänä suunnattiin heti ekana British Museumiin, sieltä ruokapaikan kautta Camden Towniin ja sitten tehtiin vielä extempore reissu Tower Bridgelle. Tämä päivä oli oma suosikkini, sillä Camden Town oli aivan älyttömän upee paikka. Sinne suuntaan ensi kerralla koko päiväksi viettämään aikaa!

 Kolmas päivä lähti käyntiin söpössä vaaleanpunaisessa kahvilassa, josta postaan sitten myöhemmin lisää ja sieltä lähdettiin meille tyypilliseen tapaan vaan kävelemään ympäriinsä. Käveltiin taas monta kilometriä, ihaillen kauniita paikkoja ja nauttien viimeisistä hetkistä Lontoon keskustassa. Yövyttiin Waltterin tädin luona puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta, joten viimeisenä eli neljäntenä päivänä ei enää keskustaan asti lähdetty. Silloin vietettiin aikaa lähiseutua kierrellen. Hirveesti ei mitään reissun aikana shoppailtu, sillä tuntuu hiukan turhalta tuhlata aikaa ja eneregiaa sellaiseen... Harvemmin jaksan edes Helsingissä enää käydä ostoksilla, joten jätettiin shoppailut ihan minimiin.

Olen aina kuullut, että Lontoo on todella sateinen paikka, mutta meidän reissun aikana ei tarvinnut sadetta pelätä. Ekana päivänä oli hiukan tummia pilviä, mutta sadetta ei kuitenkaan tullut. Loput päivistä oli aurinkoisia ja ulkona pärjäsi samoissa vaatteissa, kuin kesällä Suomessa. Waltteri kulki välillä jopa pelkällä t-paidalla ja minä pitkähihaisella. Kaiken kaikkiaan siis todella onnistunut reissu!

IMG_0694 IMG_0591 IMG_1160 IMG_9882 IMG_1124 IMG_0537 IMG_1629 IMG_0672 IMG_1339 IMG_0516 IMG_1264 IMG_0913 IMG_0842 IMG_1249 IMG_1277 IMG_0702 IMG_0707 IMG_0543 IMG_0983 IMG_1660 IMG_0600 IMG_1059 IMG_1722

7 comments:

 1. Lontoo ja koko maahan on tosissaan tunnettu surkeesta sadekelistään. teillä kävi hyvä tuuri kun osuitte sinne tohon aikaan. kaverit oli helmikuussa siellä ja sateenvarjon allahan se koko reissu heillä meni :D tuo syksy-talvi aika taitaa se sateisin olla, kevät ja kesä tarjoaa vähän aurinkoa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kävi kyllä super hyvä tuuri! Ei ollut kylmä eikä liian kuuma ja sai nauttia auringonpaisteesta joka päivä !<3

   Delete
 2. Todella hienoja kuvia! Olen samaa mieltä, että 3 päivää on just riittävä kaupunkilomalle! En oo koskaan käynyt Lontoossa, mutta sun kuvat ovat sen verran inspiroivia että pakko suunnata sinne ehkäpä jo tänä vuonna :D

  ReplyDelete
 3. Voi että mitä kuvia taas! <3 Lontoossa en ole vielä koskaan päässyt käymään, mutta ehkäpä tänä vuonna vihdoin voisi päästä :)

  ReplyDelete
 4. Ihanii kuvii! oottelen sitä kuvauspostausta jossa kerrot muokkauksesta yms :)

  ReplyDelete
 5. Harmi,etten itse ole yhtä tehokas kaupunkilomailija. Olin pari vuotta sitten Lontoossa koko viikon ja silti jäi niin paljon näkemättä. Mitä kuvanmuokkaussovellusta muuten käytät?

  ReplyDelete
  Replies
  1. koneella käytän lightroomia ja sitten kännykällä afterlight ja vsco :)

   Delete