© Layout by Julia E.

THINGS ABOUT ME

17 April 2017

Mistä blogisi nimi tulee? Elizaveta, eli ihan vaan oma nimi ei siis mitään sen kummempaa!
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Oon ala-asteesta asti kantanut kameraa joka paikkaan mukanani ja tykännyt tosi paljon ikuistaa hetkiä kuvien avulla. Pitkään jaoin kuviani irc-galleriassa, sitten ylä-asteen alkuaikana löysin netistä ensimmäisen blogin, innostuin ja pitihän sitä sitten kokeilla itsekin... Ja tässä sitä nyt ollaan, ei siis jäänyt se juttu pelkästään kokeiluksi.
Mikä on parasta bloggaamisessa? Se, että sitä voi tehdä silloin kun haluaa ja se toimii ikään kuin päiväkirjana. Voi aina mennä blogiin katsomaan vanhoja kuvia ja lukea omia ajatuksia.
Mikä taas haastavinta? Kirjoittaminen ei oo koskaan ollu mun vahvin puoli ja edelleen sen kanssa on useasti ongelmia. Kuvia voisin jakaa tänne vaikka kuinka paljon, mutta tekstin voisin jättää kirjoittamatta.
Paljasta kolme suosikkiblogiasi! Tää on aika paha, sillä en oo viime aikoina lukenut kenenkään blogia... yleensä olen kerennyt kurkata edes kavereiden blogeja, mutta nykyään sekin tapahtuu ihan liian harvoin. Mutta sanotaan nyt vaikka että: Annika O., Sara Ollila ja Milla Kuoksa 

28980967132_3d936baa65_o

Mistä pidät niissä? Silloin kun luen blogeja, niin tykkään niissä eniten aitoudesta ja upeista tunnelmallisista kuvista! En tykkää mistään liian täydellisestä eli sellaisesta missä kaikki on liian aseteltua tai semmoisesta missä pyörii pelkästään asukuvia.
Paljasta kolme Instagram-suosikkiasi! Tää on paha, sillä en oo ikinä pahemmin miettinyt asiaa. Seuraan melkein tonnin verran ihmisiä ja tuli tässä just mieleen, että seuraavaksi pitäisi vähän karsia niitä...
Mistä pidät niissä? Tykkään värikkäästä, aidosta, mutta kuitenkin sillai, että olisi myös nätti feedi. Sellainen, josta löytyy kaikkea, niin asukuvia kuin myös arkisia juttuja, kavereita, tunnelmaa illanistujaisista yms.!
Mikä on hauskin muistosi bloggaamiseen liittyen? Uudet tuttavuudet ovat olleet ihania muistoja, joita blogi on elämääni tuonut. Hauskin on varmaan mun ja Saran yhteinen blogireissu Venäjälle.
Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi? Jokaisen postauksen eteen on tehty töitä ja jokainen postaus on suosikkini, en siis osaa valita yhtä ainoaa!
Vinkkini aloittavalle bloggaajalle: Ota inspiraatiota muista, mutta älä matki liikaa. Tee sellaista jälkeä, mistä itse tykkäät. Ole aito ja yritä löytää se oma juttu, mistä sut tunnistaa.
Mitä arvostat muissa ihmisissä? Avoimuutta, rehellisyyttä ja aitoutta!
Mikä on elämäsi paras päätös? Waltteri!<3
Outo tapa, josta moni ei tiedä: Keksin välillä omia sanoja ja sanon välillä mitä sattuu... esimerkiksi sanon tosi useesti, että jollain ihmisellä on rastaat päässä, vähän aikaa sitten piti sanoa, että papu pata, mutta sanoin ''pölinä pata''. Mulla menee myös verbi rapsuta ja kutita sekaisin...
Asia, josta pidän itsessäni: Osaan olla hauska ja osaan myös pitää hauskaa! :-D

28468069393_11b7ec10a0_o

Jatka lausetta: 

Vapaa-ajallani… vietän mielelläni aikaa Waltterin tai kavereiden kanssa tai sitten vaan makaan kotisohvalla katsoen sarjoja! (Waltterin mielestä tässä pitäisi lukea, että teen kalenteriini merkattuja juttuja!XD Jossain määrin hän on kyllä oikeassa, sillä olen riippuvainen omasta kalenterista ja sinne merkityistä jutuista!) 
Tekisi mieli… olla nyt laittautuneena, nätit vaatteet päällä ja menossa jo, mutta todellisuudessa makaan sohvalla ilman meikkiä, likaisissa pieruverkkareissa, enkä jaksa tehdä nyt omalle ulkonäölleni mitään!
Viikko sitten... saavuin super väsyneenä Tallinnasta kotiin ja kauhistelin koulutehtävien määrää!
Päivän paras juttu… on se, että pääsen kohta viettämään aikaa Iidan kanssa <3 
Haluaisin oppia… kirjoittamaan täydellistä venäjää! (tähänkin Waltterilla oli lisäys, että ''opettele nyt ensin edes kirjoittaa täydellistä suomea'')
Kun kukaan ei näe… harjoittelen salaa twerkkausta peilin edessä...:DDD
10 vuoden kuluttua… Asun toivottavasti omakotitalossa oman pienen perheeni kanssa.

28980971782_57464839a0_o
 Kuvat: Camilla

1 comment:

  1. voi miten ihanan aito postaus! ja niin ihania noi waltterin lisäykset tuolla.. <3 ootte ihan couplegoals!!

    ReplyDelete