© Layout by Julia E.

CAMDEN TOWN @LONDON

07 April 2017

Toinen Lontoossa vietetty päivä oli oma suosikki! Suunnattiin heti alkupäivästä British museumiin, sieltä lähimmäiseen paikkaan syömään fish&chipsei ja sitten pienen haahuilun jälkeen Camden Town nimiseen paikkaan. Yksi työkaverini ja Waltterin äiti suositteli meille tätä kyseistä paikkaa ja pitihän se sit mennä katsomaan. Väsymys paino päälle, ei ois millään jaksanut lähteä, mutta se oli menemisen arvoinen! Sinne pääsi helposti metrolla ja heti metrosta ulos astuessa näytti siltä, kuin olisi jossain aivan muualla kuin Lontoossa. Värikäs, rento ja mielenkiintoinen. Nämä kolme sanaa kuvaavat tota upeaa paikkaa parhaiten! Me kierrettiin hetken kojuja, jonka jälkeen löydettiin upea istuskelu paikka. Otettiin parit ja nautittiin olosta sekä toistemme seurasta. Jäi hiukan harmittamaan se, että syötiin vähän liian paljon, ennen Camden towniin menoa, sillä siellä olisi ollut tarjolla vaikka minkälaisia herkkuja söpöistä ruokakojuista!

Upea paikka, jonne mun on ehdottomasti päästävä joskus uudestaan! Ensi kerralla menen Camden Towniin pidemmäksi aikaa ja nälkäisenä!

IMG_0852 IMG_0797 IMG_0906 IMG_0692 IMG_0720 IMG_0830 IMG_0757 IMG_0777 IMG_0813 IMG_0785 IMG_0869 IMG_0923 IMG_0911 IMG_0864 IMG_0750

5 comments:

 1. Kauhea Lontoo-ikävä tulee näitä kuvia katellessa, ihania! ♥︎

  ReplyDelete
 2. Ite suosin enemmän Brick Lanea idässä jos haluaa vähän erikoisempaa lontoota! Vähemmän turisteja ainakin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitää varmaan käydä siellä sitten ensi kerralla kiertelemässä! Kiitos vinkistä! :-)

   Delete
 3. Onpas kivoja kuvia! Camden on ihana, mutta mäkin suosittelen myös Brick Lanea, vähemmän turisteja ja vielä persoonallisempi kaupunginosa! Sinnekin suunnalle kannattaa mennä nälkäisenä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitää suunnata sinne siis ensi kerralla! kiitos vinkistä ! :)<3

   Delete