© Layout by Julia E.

PIKNIK PELASTI PÄIVÄN!

22 June 2016

Kesä on täynnä  sponttaaneita ideoita ja siksi meidän jääkaapista löytyy aina pari tai ainakin yksi pullo viiniä tai kuoharia kaiken varalle. Pääsin mukaan Indiedaysin ja Platino Pink Moscaton kamppikseen ja sen ansiosta hamstraamaan itselleni pari pullollista kyseistä juomaa. Tällä pullollisella oli hintaa vain 6,99€, mikä oli itselleni positiivinen yllätys.

Mulla oli pitkä työpäivä sunnuntaina,  Sara raahautui illalla painavien kassien kanssa Helsinkiin, oltiin molemmat ihan poikki, nälkä oli kova ja molempia alkoi jo vähän kiukututtaakin, siinä vaiheessa kun lähdettiin mun töiden jälkeen, valumaan meille päin. Meidän onneksemme keksittiin kuitenkin ihan älyttömän hyvä idea, sillä päätettiin nälkäisinä napata lähimmästä pizzeriasta pizza, jääkaapista kylmä Platino Pink Moscaton kuohuviini ja mennä meidän talon vieressä sijaitsevalle kalliolle, nauttimaan ihanasta auringonlaskusta!! Raskaan päivän kaikki huolet unohtuivat hetkessä, kun pääsi ihanan ystävän kanssa nauttimaan juomasta, ruuasta, kauniista luonnosta ja jutustelemaan kaikki viimepäivien ilot ja surut läpi.

Siinä hetkessä oli niin hyvä olla, että jäätiin siihen vielä pizzan loputtuakin pariksi tunniksi jutustelemaan ja nauttimaan olosta. Tämä kyseinen pullo oli kyllä molemmille uusi tuttavuus ja tosi kiva sellainen. Hyvän maun kruunasi tyylikkään näköinen pullo ja piknikin teemaan sopiva punertava väri. Platino Pink Moscato on makea, kepeä, pirteän eloisa, vadelmainen ja mansikkainen! Tämä kyseinen viini sopii siis hyvin moneen tilaanteeseen, joten näitä voi halvan hinnan ansiosta hamstrata hyvällä omatunnolla jääkaappiin pahan päivän varalle. Moscato sopii minkä vain ruuan kanssa, varsinkin jälkiruokien. Se toimii myös hyvin alkumaljana ja seurustelujuomana tai vaikka kesäisen sangrian tekemisessä!

Nää piknikit on ollu tämän kesän ihan se mun lemppari juttu! Kauniissa maisemissa ruuasta, juomasta sekä seurasta nauttiminen on jotain ihan parasta! Kyseisellä meiningillä nautittiin myös eilen työkaverin kanssa ihanasta kesäillasta ja oli kyllä ihan huippua taas jälleen kerran.<3
IMG_6188 IMG_6209 IMG_6227 IMG_6238 IMG_6188 IMG_6218 IMG_6197 IMG_6186 IMG_6205

1 comment:

  1. Voi miten ihana fiilis näistä kuvista välittyy! :)

    ReplyDelete