© Layout by Julia E.

HELPPO HYMYILLÄ

01 June 2016

Kesällä on monta syytä hymyyn ja siksi oli ilo päästä mukaan Indiedaysin ja Colgaten kampanjaan.  Pääsin testailemaan uutta  Colgate Max White Expert White -valkaisukynää, sekä valkaisun lopputulosta parantavaa saman sarjan hammastahnaa ja -harjaa. Mä en oo ikinä vielä päässyt testailemaan mitään hampaiden valkaisu juttuja, vaikka markkinoilla on jo muutaman vuoden ajan pyöriny vaikka mitä liuskoja sun muita. Nyt pääsin vihdoin kokeilemaan ja yllätyin miten helposti jo muutaman käyttökerran jälkeen hampaat näyttää olevan vaaleammat!

IMG_3605 IMG_3545

Tuo Expert White -valkaisukynä on kyllä kätevä! Levittäytyy vaivattomasti muutamassa sekunnissa ja sitä ei tarvitse huuhdella laiton jälkeen pois. Levitys muistuttaa mulle huulipunan levitystä, helppoa ja nopeaa. Kynää voi säilyttää kätevästi tuon Max White -hammasharjan sisällä,  näin kynän käytöstä tulee helposti jokapäiväinen rutiini, hampaiden pesun jälkeen. Pitää ottaa ihan ehdottomasti tämä kynä mun arkipäiväiseen käyttöön, sillä kyllä se valkoinen hymy parantaa huomattavasti itsevarmuutta!

IMG_3560-3 IMG_3624

Mä oon tosi laiska laittautuja, etenkin kesällä kun haluaa antaa kasvojen ruskettua bussipysäkillä ja muutenkin kesällä tuntuu olevan kiire joka paikkaan, eikä millään haluaisi tuhlata hetkeäkään aikaa sisällä olemiseen. Näin kesällä  on myös ongelmana se, että kaverit saattaa pyytää lähtemään ulos, viiden minuutin varoitusajalla tai välillä uni saattaa maistua niin kovin, että tulee torkutettua niin pitkään, kunnes bussin lähtöön on jäljellä enää muutama minuutti. Tällaisilla hetkillä ei vaan jää aikaa laittautumiseen. Nämä hetket ovat mulle vähän liiankin tuttuja ja siksi olen kerännyt tähän mun neljä kiireisen hetken pelastajaa.
Värillistä geeliä auringon vaalentamiin kulmakarvoihin, kirkkaan värinen huulipuna ja kynsilakka, hymyn viimeistelyyn Expert White -valkaisukynä, hiukset ponnarille, hymy huulille ja menoksi! Pari minuuttia ja raikas kesälook on valmis!

IMG_3584 IMG_3523 IMG_3595
Tässä on mun päivien pelastajat. Mitkä jutut pelastaa teidän kiireiset tai ihan muuten vaan laiskat päivät? 

5 comments:

 1. Mistä toi sun toppi on? :-) tosi kivan näkönen!

  ReplyDelete
 2. Vitsit susta jotenkin näiden kuvien kautta huokuu sellainen onnellisuus :) ihana hymy♥

  ReplyDelete
 3. Uuu kuulostaa kyllä tosi kätevältä tuo valkaisukynä, voisin itekin ottaa tuon testiin.. :D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. ihania kuvia:) pakko hankkia joku räikee oranssi itsellekkin, se on niin in jotenki nyt:)ja upea meikki!

  ReplyDelete
 5. Kuulostaa ihan hyvältä varsinkin jos valkoisuus tulee vähitellen... Kokeilin kerran hampaiden valkaisiaa joka osottautui "liian tehokkaaksi" haha eli siis väriero oli niin valtava että en viitsinyt sen jälkeen paljoa suuta aukaista, sillä hampaat olivat kirjaimellisesti hohtavan valkoiset.

  http://fluffylelle.com/

  ReplyDelete